Но да продължим по конкретната тема, с какво ще ме привлечете мен и моите диаманти да съм в гилдията ви, това за магазините е ясно, развитие на замъци и работилниците е ясно, колективната игра също, но това не е нищо срещу 4-5к диаманти от един човек месечно.
По-скоро не търсете желаещи, а пишете направо на конкретни играчи с възможности както ги нарекохте то може да се види кои са и колко са по това кой колко е инвестирал в гилдията и ги офертирайте да дойдат, инициативата да идва от вас, а не после да се излиза с номера "никой не те е молил и карал на сила да инвестираш".Казвам го от опит, веднъж изгорях с 2к диамати така, не че после не развих гилдията си на светлинни години от измамната първа коята ми сви диамантите и излезе с горния номер......
Мислете за тези играчи като инвеститори, но всеки ще е с различна инвестиция и би трябвало да е с различна тежест при взимането на всякакви решения касаещи развитието.Ясно е че няма как да се предоставят някакви гаранции, но като се каже нещо да се направи въпреки, че ще има недоволни.