Големи дискусии голямо нещо.
Сега остава да ми кажете че Сентинел и ДФА са се развили на чужд гръб а аз и Серго само сме вземали без да даваме
митика, ти идея си нямаш колко реални пари са дали хора като Серго и Матроса .
Да не говоря на колко други играчи са помагали и помагат.
И да, предпочитам да играя с Ивайло без диаманти отколкото с твоите 4-5к, защото знае как да си направи парти, как да го екипира и много много други неща от които ти хабер си нямаш. Когато с твой герой биеш негов , независимо дали на предизвикателство, плячка или обсада тогава ела да се пъчиш.
и 500к да вкараш все тая, ще си седиш сама в гилда и сама ще се хвалиш колко си добра а всъщност НИЩО абсолютно не си постигнала с мислене и игра !!! Докато беше при нас всеки ден имаше интриги, откакто се махна - нито една !!!
А tontoer даже няма да го коментирам, просто погледнете в любими на Евги в свят 3 -първата битка (отпреди два дни е) и ще разберете за какво става въпрос.
Аз съм давал реални пари за диаманти и пак ще дам стига да получа удоволствие от играта след това.
Не ми е никакъв проблем и 4-5 к евро а не диаманти да дам, но да си заслужава.
А ако нещата се развият както в старата версия естествено, че няма да вложа нищо.И не само аз...
инвестицията не трябва да има тежест при вземане на решения,решенията ги взима водача на гилдията допитвайки се до всички членове
Абсолютно съм съгласен с написаното!