Автор Тема: Да помислим отсега.  (Прочетена 13622 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mitbul

• Категория 5
  • Публикации: 856
    • Профил
Re:Да помислим отсега.
« Отговор #30 -: Януари 06, 2015, 12:37:54 pm »
Яааа! Битките почнали, преди играта *hihi*

Неактивен TheOne

• “Beauty is an enormous, unmerited gift given randomly, stupidly.”
  • Категория 2
  • **
  • Публикации: 78
  • Wrong Side Of Heaven
    • Профил
« Отговор #31 -: Януари 06, 2015, 02:50:04 pm »
А за старите играчи ще се помисли сериозно, в момента няма как да дам конкретен отговор на многото въпроси, но да речем, че ще направим предложение, на което няма да устоите ;)

Ето това би ме притеснило да започна да играя сериозно новата игра. Значи така наречените стари играчи и "разбирачи" които имат не малка вина да се стигне до там, че играта да си я играят само те всеки с по няколко десетки акаунта щели да получат предложение на което нямало да устояли  :D :D Личното ми мнение е, че за да бъде успешен този проект играта има нужда не от стари, а от нови играчи.
« Последна редакция: Януари 06, 2015, 04:14:51 pm от villss84 »

Неактивен bully77

• Категория 1
  • *
  • Публикации: 9
    • Профил
« Отговор #32 -: Януари 06, 2015, 03:53:07 pm »
Вероника,аз ли съм бивш чирак?
Мен никога не може да ме обиди човек когото не уважавам!Така,че се отпуснете ...

Неактивен bully77

• Категория 1
  • *
    • Профил
« Отговор #33 -: Януари 06, 2015, 03:59:55 pm »
Не дърпай дявола за опашката, моля ти се.. Ся ще цъфнат и той и бившия му.. "чирак" и ще ни обяснят как с половин герой, без екипировка и наемници, със здраве на отрицателни стойности ще напълнят гилдия от 70 човека и ще избият целия сървър, като междувременно са се избили взаимно.. Амин!  :D

Бившият му чирак който ти е ковал дрехи,давал ти е епични инструменти и диаманти.Намери ти квартира и винаги ти е помагал,а ти го зарази с уретрит,за него ли става въпрос?
« Последна редакция: Януари 06, 2015, 04:27:24 pm от bully77 »
Мен никога не може да ме обиди човек когото не уважавам!Така,че се отпуснете ...

Неактивен Aurora

• Blondie
  • Категория 3
  • Публикации: 165
  • Виж минусите - преброй комплексите! :D
    • Профил
« Отговор #34 -: Януари 06, 2015, 04:57:12 pm »
Май някой пак е объркал дозировките, аз знам за един, който си пробутваше превъзходните и редките изработки, който "прибра" диамантите на единя от 2та героя, които имах, защото искал да РАЗВИЕ ГИЛДИЯ, забележи *hihi* И да, после ми пращаше диаманти в опити да се подмазва и със сълзливи монолози, защото беше на ясно, че не искам нищо и ще му ги върна, а колкото до последното "отбелязано", това вече тотал показва колко ти е умственият багаж :D :D още повече, като знам по какви обикаляше.
By Signature

Неактивен bully77

• Категория 1
  • *
    • Профил
« Отговор #35 -: Януари 06, 2015, 05:14:03 pm »
Май някой пак е объркал дозировките, аз знам за един, който си пробутваше превъзходните и редките изработки, който "прибра" диамантите на единя от 2та героя, които имах, защото искал да РАЗВИЕ ГИЛДИЯ, забележи *hihi* И да, после ми пращаше диаманти в опити да се подмазва и със сълзливи монолози, защото беше на ясно, че не искам нищо и ще му ги върна, а колкото до последното "отбелязано", това вече тотал показва колко ти е умственият багаж :D :D още повече, като знам по какви обикаляше.

Вероника,ти си фалшив човек и много долна.Оправдавай се се нп.И двамата знаем истината.Недей да плюеш там където си близала.Просто си живей живота и не ме споменавай.Едва ли са много хората в свят 3 които играят само със собствени герои в к6 и к7.Аз където и да съм отишъл в тази игра,винаги са се съобразявали с мен.А тука някакви елементи се правят на модерни с 3 героя.Имат се за авторитети  :D
« Последна редакция: Януари 06, 2015, 05:28:10 pm от bully77 »

Неактивен Aurora

• Blondie
  • Категория 3
  • Публикации: 165
  • Виж минусите - преброй комплексите! :D
    • Профил
« Отговор #36 -: Януари 06, 2015, 05:54:41 pm »
Там е проблема, че периодично твоята "истина" се променя  :D И ако нямаш против някъде да протече да съм написала Николай, bylly77, demonazz или каквото и да било, водещо към теб? Ахх фантазио :D И ти ли си от тия хора, извинете? Също така не знам да си отишъл в някоя гилдия и в рамките на няколко месеца да не си се изпокарал със всички и да си останал там.. Както и да е, ако нещо те гложди - чакам те на лично, запази си творчеството от.. аудиторията.
By Signature

Неактивен Tony_Soprano

• Категория 3
  • Публикации: 132
    • Профил
« Отговор #37 -: Януари 06, 2015, 08:48:15 pm »
bully77,
Има си отделни теми и там се прави на мъж колкото си искаш, но недей да спамиш моите.
Имам чуството, че една групичка нарочно го правите.

Цитат
Аз където и да съм отишъл в тази игра,винаги са се съобразявали с мен
Това вече съм го чувал от Ивонти, сигурно, затова не смелихте брашно двамата, не се разбрахте кой с кого ще се съобразява  *hihi*

П.П.
Нарушаваш правилата на форума пишейки неща които са свързани с реалния живот на друг играч.
Друг е въпроса дали са истина или не, но дори и 1 % истина да има не ти прави чест като мъж.

П.П.П.
Уретрит при мъжете най често се появява при травми на уретрата (каналът, който изнася урина от пикочния мехур извън тялото), причинени по време на мастурбация !!!
Химическо дразнене – причинено от сапуни, лосьони, понякога от спермицидните съставки в някои презервативи
Синдром на Reite, който възниква след инфекции на урогениталния тракт или червата и протича най-често с развитето на уретрит, конюктивит и артрит
И едва на последно място от полови сношения, като причината най вече е свързана със смяна на партньорите, които дори могат да са... забележи-абсолютно здрави !!!
Или ако жената има  така нареченото бяло течение, което може да възникне и от обикновенна простуда между другото.

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #38 -: Януари 06, 2015, 09:16:31 pm »
Не се препирайте. В новата игра всеки ще има възможност да се докаже, а аз отново ще съм сред най-добрите. Съдба! Не съм я искал  :D
ДД

Неактивен bully77

• Категория 1
  • *
    • Профил
« Отговор #39 -: Януари 06, 2015, 09:20:01 pm »
С Ивонти може и да не сме се разбрали в играта,но поне винаги си е държал на думата и бих му помогнал ако пожелае.А тебе и твоите злобни подмятания няма смисъл какво да коментирам.Мен има кой да ме оцени какъв съм и що съм.

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2810
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #40 -: Януари 06, 2015, 09:26:55 pm »
bully77,
Има си отделни теми и там се прави на мъж колкото си искаш, но недей да спамиш моите.
Имам чуството, че една групичка нарочно го правите.
Това вече съм го чувал от Ивонти, сигурно, затова не смелихте брашно двамата, не се разбрахте кой с кого ще се съобразява  *hihi*

П.П.
Нарушаваш правилата на форума пишейки неща които са свързани с реалния живот на друг играч.
Друг е въпроса дали са истина или не, но дори и 1 % истина да има не ти прави чест като мъж.

П.П.П.
Уретрит при мъжете най често се появява при травми на уретрата (каналът, който изнася урина от пикочния мехур извън тялото), причинени по време на мастурбация !!!
Химическо дразнене – причинено от сапуни, лосьони, понякога от спермицидните съставки в някои презервативи
Синдром на Reite, който възниква след инфекции на урогениталния тракт или червата и протича най-често с развитето на уретрит, конюктивит и артрит
И едва на последно място от полови сношения, като причината най вече е свързана със смяна на партньорите, които дори могат да са... забележи-абсолютно здрави !!!
Или ако жената има  така нареченото бяло течение, което може да възникне и от обикновенна простуда между другото.

Неща свързане с реалния живот на друг играч не е нарушаване на правилата(а ти ги нарушаваш доста често).А това дали това е въпрос на чест за мъжа прочети твоите изказваня спрямо други играчи и тогава говори за чест.

Относно по-горното ти изказване кой колко е вложил може да направиш сравнение единствено тогава, когато имаш две цифри които да сравниш, които ти нямаш естествено.Докато имах герой в "дфа" теб не те помня с този ник да си бил там, всъщност кои точно са ти героите, сподели ни.Това че съм сама е мой избор, просто си пазя вложеното, ако лидера остава перманентен докато е активен ще приема всички които ми пишат за покана, но в момента ме е страх от кражбата на гилдията.

P.S.С геройчето което имах в "дфа" вложих над 1800 диаманта, които след напускането ми Йордан ми заяви че ще ми върне(в което не повярвах дори за секунда, просто защото познавам много добре подобни типажи пирсони), е връща ми ги вече трета година.......Тук може да повдигнеш въпроса за честта и дадената мъжка дума, ако ти изнася де.
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен Tony_Soprano

• Категория 3
    • Профил
« Отговор #41 -: Януари 06, 2015, 09:31:49 pm »
С Ивонти може и да не сме се разбрали в играта,но поне винаги си е държал на думата и бих му помогнал ако пожелае.А тебе и твоите злобни подмятания няма смисъл какво да коментирам.Мен има кой да ме оцени какъв съм и що съм.

Прочети първият ми пост в тази тема и ми кажи къде видя злобни подмятания по твой адрес?
Аз да съм спамил твоя тема някога???
Посочи ми поне една !
Докато няма моя тема в която ти да не си се включил без злобни драсканици !
Освен това никога  никъде не съм писал , че си слаб играч или че героите ти са слаби !
Никога не съм те обиждал и винаги когато си ми искал помощ съм се отзовавал.
Затова не разбирам откъде идва злобата ти...

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #42 -: Януари 06, 2015, 09:39:39 pm »
Tony_Soprano = Danchello ......... Сега дойде проверката съжалявам за забавянето, Данчо що се криеш по проксита, от Щирлиц ли се пазиш.... *hihi*
« Последна редакция: Януари 06, 2015, 09:42:44 pm от Sophie »
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен Tony_Soprano

• Категория 3
    • Профил
« Отговор #43 -: Януари 06, 2015, 09:46:59 pm »
P.S.С геройчето което имах в "дфа" вложих над 1800 диаманта, които след напускането ми Йордан ми заяви че ще ми върне(в което не повярвах дори за секунда, просто защото познавам много добре подобни типажи пирсони), е връща ми ги вече трета година.......Тук може да повдигнеш въпроса за честта и дадената мъжка дума, ако ти изнася де.

1 Никой  не те е гонил от ДФА, Това, че си напуснала си е твой проблем.
2. Диамантите който си вложила в гилда са една нищожна част в сравнение с това колко е вкарал лидера в нея заедно с останалите и членове.
Направи си сама сметката колко струват 8 работилници на макс от 4та до 7ма кат включително.
Знаеш много добре че твоите диаманти са недостатъчни дори да се максира 1 от тях
Да не говорим за магазините, които сме развили, за атрибутите и мините на макс в 3 провинции както и мнооооого други неща които сме развили.
3. Да твърдиш , че някой ти е обещал нещо без никакви доказателства е смешно.
4. С какво точно съм нарушил правилата на форума?
5. Тази тема ако продължава да се спами по добре да бъде преместена в общи моля.
6.Не съм длъжен да обяснявам кой съм и кои са ми героите.
7. Къде точно видя да съм писал обидни или пошли неща за други играчи???

Tony_Soprano = Danchello ......... Сега дойде проверката съжалявам за забавянето, Данчо що се криеш по проксита, от Щирлиц ли се пазиш.... *hihi*
Поредните инсуации...
Играя и пиша във форума от домашния си компютър и интернет доставчика ми е О2
« Последна редакция: Януари 06, 2015, 09:52:08 pm от Tony_Soprano »

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #44 -: Януари 06, 2015, 09:51:27 pm »
1 Никой  не те е гонил от ДФА, Това, че си напуснала си е твой проблем.
2. Диамантите който си вложила в гилда са една нищожна част в сравнение с това колко е вкарал лидера в нея заедно с останалите и членове.
Направи си сама сметката колко струват 8 работилници на макс от 4та до 7ма кат включително.
Знаеш много добре че твоите диаманти са недостатъчни дори да се максира 1 от тях
Да не говорим за магазините, които сме развили, за атрибутите и мините на макс в 3 провинции както и мнооооого други неща които сме развили.
3. Да твърдиш , че някой ти е обещал нещо без никакви доказателства е смешно.
4. С какво точно съм нарушил правилата на форума?
5. Тази тема ако продължава да се спами по добре да бъде преместена в общи моля.
6.Не съм длъжен да обяснявам кой съм и кои са ми героите.
7. Къде точно видя да съм писал обидни или пошли неща за други играчи???

Данчо, когато бях там имаше само една работилница на макс в 4-та категория, за тази която дадох диамантите беше втората, спокойно не ми трябват.....
Обещанието беше в чата на играта, но аз тогава с ментор Ивайло и посъветвана от него снимах всеки един ред от всеки един разговор с всички, за което съм му признателна.....
Тя темата си е в "Общи"........