bully77,
Има си отделни теми и там се прави на мъж колкото си искаш, но недей да спамиш моите.
Имам чуството, че една групичка нарочно го правите.
Аз където и да съм отишъл в тази игра,винаги са се съобразявали с мен
Това вече съм го чувал от Ивонти, сигурно, затова не смелихте брашно двамата, не се разбрахте кой с кого ще се съобразява
П.П.
Нарушаваш правилата на форума пишейки неща които са свързани с реалния живот на друг играч.
Друг е въпроса дали са истина или не, но дори и 1 % истина да има не ти прави чест като мъж.
П.П.П.
Уретрит при мъжете най често се появява при
травми на уретрата (каналът, който изнася урина от пикочния мехур извън тялото), причинени по време на
мастурбация !!!
Химическо дразнене – причинено от сапуни, лосьони, понякога от спермицидните съставки в някои презервативи
Синдром на Reite, който възниква след инфекции на урогениталния тракт или червата и протича най-често с развитето на уретрит, конюктивит и артрит
И едва на последно място от полови сношения, като причината най вече е свързана със смяна на партньорите, които дори могат да са... забележи-абсолютно здрави !!!
Или ако жената има така нареченото бяло течение, което може да възникне и от обикновенна простуда между другото.