За детско- по-скоро не е, обаче.
1) Виждал съм клошари и бездомници, изглеждащи по-добре от аватара на героя. Честно, търсих изолирбанд, за да лепна на монитора, ще го сменя веднага щом е възможно.
2) Контрастът на онзи синьо-сив фон и кафявото на ханджията, в началото, когато моли за помощ, ми се струва крайно неудачен, а това ми бе второто впечатление от играта (веднага след илюминатския триъгълник при зареждането) , Някак си кафявия фон на ханджията не е на нивото на всички други приятни за очите картини.
2а) Като се сетих за хан- няма рулетка. Беше ми източник на доходи.
3) Битките са на терен- ще свикнем, ала цялото това въртене и клатене на квадратчетата на опонентите в битка ме кара да я skip-на . Не че може. Предполагам няма да е лесно, но ще е хубаво поне някакво сливане да има на героя с фона. За момента самата битка ми напомня малко на онези джобните игри с тетрис, змия, танкове. Само дето онези бяха черно-бели.
3а) Като казах битки, хубаво ще е да знаем някакви статистики на зверовете преди да натиснем зелената стрелка. Гледам три чакала, до един по-високо ниво от мен, пък то се оказа лесна битка.