Моля да се приесъединя в темата и аз по оплаквания и проблеми.
Но първо да изкажа големи благодарности към Екипа заел се с развитието на играта след 3-годишно прекъсване.
Първите ми впечатления са хубавият дизайн на играта.Следва някой дребни детайли.Когато натисна на съобщения прозореца където се пише е извън рамката,а самото име най-отгоре на прозореца е на английски и то след като съм го обърнал на български.На глобалната карта като цъкна имената на провинциите са също на английски.В таверната Равнина на надеждата при наемниците виждам нива по големи за провинцията отколкото трябва 18-20 левел.Някои от уменията при прегледа им също са на английски.В някоя зона табът със задачи е неактивен,а искам да видя развитието на задачата която съм приел.
Имам и въпроси.Класът Призрачен преследвач съществува ли в новата версия?Понеже за момента имам да разпределям точки между 6 умения.2 за войн 2 за мистик и 2 за стрелец.
Принципът на базовите атрибути същият ли е като в старата версия.За всеки 10 точност 1% критичен удар и т.н.?Липсват в описанието за умения,може би?!
П.П.Атрибута Инициатива за какво служи?