Тук изкопах руда с почти половината ходове празни за първите 100 точки.
След това пуснах около 60 хода и съм изкопал едва 4 руди.
Колега, трябва да ти кажа, че си голям късметлия. Съвсем сериозно го казвам!
Редовно си пускам по 100 (!) точки - поне 6-7 пъти. Ползвам кирка//секач на 10 % . Лентичката ми се мести с по 3-4-7 точки.
Забелязва се, че едва 35 опит има някакъв късмет. Надолу- остава загадка. (Копане с шанс х4)
За момента срещу всяка една точка действие се получава ресурс според посоченото в съответната сграда. Тоест инструментът има други функции, а не увеличаване на шанса за изкопаване.
Инструментът влияе върху една от трите опции:
А) върху шансът да даде опит
Б) Върху шансът за "критично" изкопаване.
В) Върху двете.
Чудно ми е също така при критичното изкопаване ако съм изкопал 3 кюлчета ще получа 3+1 кюлчета или 3x2 кюлчета.
Интересното е, че до ниво едно всяко изкопано кюлче ми даваше опит. Ниво две вече е мистерия.
Чудно е също и какво точно се получава, когато вдигнеш ниво (100 точки опит) От картинката се вижда, че жълтата лента може да се побере 5 пъти по 100 точки. Какво се случва на всяко ниво- това знаят само от екипа на играта.
За момента занаятчийството е тежко и не особено благодарно занимание. Нека всички заедно споделяме тук какво се открили в тази насока, та поне липсата на информация да отпадне като проблем