0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
И да вземте да си четете пощата - как така близо 9000 непрочетени, ние за какво ви ги пращаме тогава
Лъковете от своя страна имат някаква "нова" статистика. Тези от К1 дават по 24 от нея... каквото и да значи това. Моля, разяснете ни :~) Благодарим
Clear shots предполагам са рундовете, в които оръжието ти нанася пълни поражения.Този показател го имат всички оръжия с обсег.
Сложих на героя си арбалет за да пробвам и този вид оръжие.По време на битката излиза един надпис COOLDOWN и героят ми пропуска рунд.И това е във всеки втори рунд още от обсега.Тоест един рунд героя ми се бие а в следващия само гледа, после пак 1 рунд се бие и отново пропуска рунд.Не знам дали е точно проблем но биж желал да получа някакво обяснение поне.Освен това този надпис се появява независимо дали са ме уцелили или са пропуснали.
Някои оръжия като арбалетите и алебардите имат този така наречен cooldown. Това ще рече, че те пропускат рунд при удар за да се балансират високите им поражения.
Не, идеята за Cooldown е съвсем отделна и не е "ребалансиране". Присъства си от самото начало на бойната ни система. Тези оръжия са мнооого по-силни от останалите, но имате риск - ако пропуснете, имате по-големи загуби.
Цялата идея вероятно е да се симулира някаква реалност, за арбалет е нужно презареждане, например, и затова е пропуска ход. С оръжие голям размер се замахва по-бавно и т.н.