Не знам, на Хром съм. Нищо чудно проблема да е в моята машина и това е чудесна новина, че не е глобален проблем, аз тогава ще правя, ще струвам да го оправя, след като проблема е в моя TV
Пробвах с Firefox (направих си нов фалшив FB профил, защото искаh да започна от 1-ви lvl да тествам нещо)
Реално съм с Waterfox (firefox за 64 битови машини) Там е супер зле, не мога да вляза в таверната, не мога да си сменя езика... В таверната клик и нищо не става, а на езика кликвам всичко се презарежда и си е пак EN)
Да се върнем на Chrom - значи като продадеш една колба в магазина не ти върти онова за изчакване после 5 секунди ?
Аз каквото и да правя, където и да ходя и каквото и да купя или продам се появява едно дето върти и зарежда.
Ще тествам на други места и компютри и ако навсякъде ми е така и не се оправи ще видя как се правеше capture на екрана и ще ви пусна видео.
Хрумва ми, че то може и предишния IH нещо да си смята и да си прави след като си купиш или продадеш колба, но да не визаулизира онова с въртенето, защото при мен погледнато от друга страна веднага се е преместила например колбичката от магазина в моето inventory, но просто има нещо като анимация 5 секунди след това, онова върти и трябва да изчаквам.
За нета проблем и да имам не знам за него:
http://prikachi.com/images.php?images/838/7926838J.png