Автор Тема: Меркове - радост или мъка?  (Прочетена 11509 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2810
  • Alis volat propiis
    • Профил
Re: Меркове - радост или мъка?
« Отговор #15 -: Февруари 24, 2015, 09:59:58 pm »
Най-лошото при наемниците е, че пак останаха без развитие, взимаш го с две умения 2-ро ниво от 2-ра категория, и ако го направиш 5-та категория пак ще си е със същото ниво на умения, никакво развитие............... поне за сега.
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен desperado16

• Гилдията на Цезарите
  • Категория 4
  • Публикации: 493
    • Профил
« Отговор #16 -: Февруари 24, 2015, 10:38:29 pm »
Точно заради това трябва да се наемат всяка категория наемници.Иначе практически вземаш си 1 наемник и до края на играта да си с него,че и малка надница му се плаща.Е....

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #17 -: Февруари 24, 2015, 11:40:10 pm »
Точно заради това трябва да се наемат всяка категория наемници.Иначе практически вземаш си 1 наемник и до края на играта да си с него,че и малка надница му се плаща.Е....

Какво тогава е градивното в новата версия при наемниците, едно единствено при обвързването на броните.....Прогрес трябва и избор да има всеки играч. Някой може да иска само едно умение да имат наемниците му и да им вдига нивата до последно, защо всеки трябва да играе по един и същ начин. Пък и наемник от по-висока категория със сигурност няма да е само с 2 умения.....

Както се написа в друг пост...:

Всяка липса на избор, който някой желае да направи - е ретроградно явление.

desperado16, хайде да няма двойни стандарти и тук, за един може да има избор, за друг не......Съгласен ли си?
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #18 -: Февруари 24, 2015, 11:52:05 pm »
Не желая да ме цитираш повече, защото го намирам за неуважително. Аз също няма да се занимавам с теб. Бъди така добра да ми уважиш искането.
ДД

Неактивен desperado16

• Гилдията на Цезарите
  • Категория 4
  • Публикации: 493
    • Профил
« Отговор #19 -: Февруари 25, 2015, 12:40:00 am »
Уменията съм съгласен да се вдигат единствено,когато качи категория и то на тези умения които съществуват и да му се повиши категорията.А до това да има избор играча да избира уменията води до злопоупотреби за в бъдеще.Почти съм сигурен,че точно когато се предостави този избор на играчите ще стане "мазало" с играта.

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #20 -: Февруари 25, 2015, 08:01:04 am »
Уменията съм съгласен да се вдигат единствено,когато качи категория и то на тези умения които съществуват и да му се повиши категорията.А до това да има избор играча да избира уменията води до злопоупотреби за в бъдеще.Почти съм сигурен,че точно когато се предостави този избор на играчите ще стане "мазало" с играта.

Точно това имах в предвид, да се вдигат съществуващите умения на наемника автоматично........ Иначе за избора така както си го описал те подкрепям.

Неактивен BatGojko

• Game Designer
  • *
  • Публикации: 585
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #21 -: Февруари 25, 2015, 04:02:21 pm »
Ще има възможности да доразвивате наемниците си, но са планувани за по-нататък и все още не е напълно решено в каква степен ще могат да се модифицират.

Неактивен Drakuss

• Dark Lord
  • Trusted Member
  • *
  • Публикации: 311
    • Профил
« Отговор #22 -: Февруари 26, 2015, 08:07:41 am »
Да не би да съществуват "редки" наемници? Защо е оцветен в синя рамка?

И все още продължава да не отчита пасивните умения на наемниците!  За справка на моя герой пасивните му умения са "активирани" и ги отчита коректно, за разлика от наемниците! Кога ще бъде оправено?

Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me!

Неактивен BatGojko

• Game Designer
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #23 -: Февруари 26, 2015, 09:24:19 am »
Проблемът с наемниците е, че се генрираха с изключени умения, а пасивните не могат да се включват ръчно. Това е оправено като логика, но за съществуващите трябва да мине скрипт да им ги пусне, че иначе няма как. Новогенериранит поне ще са ОК.
И не, няма редки наемници - просто някой са експортирани със сини рамки. Така или иначе тези са от стария арт и ще бъдат подменени в последствие.

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 506
    • Профил
« Отговор #24 -: Февруари 27, 2015, 10:24:46 am »
В такъв случай ние ли трябва да  ви алармираме за бъгнатите наемници или вие ще си ги оправите?

Неактивен BatGojko

• Game Designer
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #25 -: Февруари 27, 2015, 11:24:56 am »
Алармирането винаги е от полза.

Неактивен Kosiger

• Категория 5
  • Публикации: 991
    • Профил
« Отговор #26 -: Ноември 06, 2015, 06:43:44 pm »
това ли са епичните наемници

http://www.img-share.eu/f/images/117/11YLOoHqe.jpg

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #27 -: Ноември 06, 2015, 09:18:19 pm »
Аз скоро имах в таверна една невъобразима легендарна сакатура :)
Тъй като няма да направят ние да си подбираме уменията, дано поне някога направят да можем да подреждаме действието им (и бройката на действието), според последната ми препоръка :)
ДД

Неактивен sharga

• Категория 5
  • Публикации: 576
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #28 -: Септември 17, 2016, 07:50:11 am »
Искам да представя на вашето внимание изключителния наемник несрещан по рода си, смесица от чистото зло но и с добро сърце  :D :D :D с умения да се бъде невидим, да нанася допълнителни удари и да избягва когато и колкото може около 8%, когато го срещнете в гората не се знае коя част от него ще надделее, така че бъдете внимателни !!

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #29 -: Януари 16, 2018, 04:11:13 pm »
Промениха нивата на наемниците, които вече се наемат на 35-то ниво със специализация, което е още по-зле от преди. Вече не можеш да избираш, плащаш над 230к злато и каквото ти се падне, което е ужасно.

Ако случайно искам да им променя специализацията трябва да му добавя опит от друг наемник, който пак е 35-то ниво и какво ще стане, може би 50-то ниво с този добавен опит, а ако съм 40-то ниво, как ще го ползвам.