* Може да проверите дали специалната атака на мечове и брадви наистина е неспособна да критва.
*Липсва базова рецепта за наметало К2
*Липсва базова резцепта за боен чук К2 (двуръчен)
*В тултип-а при изработка на предмет пише, че предметът е на стойност Х злато , когато го изработиш- струва различно. Обещават ни 200 злато, пък получаваме 150- не е готино.
*Някои бонуси не се отбелязват върху специалните изработки, което оставя с впечатлението, че превъзходни или дори редки предмети не се различават от обикновени. Бонус блок например (за разлика от него бонус щета си се изписва коректно)
* бонус блок на лек меч- вместо 9- 10 , бонус блок на дъбов щит- вместо 27- 29 . Струва ми се
пренебрежимо малък този бонус.
* Не съм видял бонус критичен удар на оръжие от старта на ИХ 2
* Не се знае нищо за бонуса "критично спасяване"
*Герой "магесник" доскоро трупаше опит 398, 399, 300, 301 ... В момента е фиксиран на 302 и не трупа опит би било хубаво да се фиксира на 300
* Не функционира правилно бонусът, получаван на 300 точки опит в занаята. Не всеки път бонусът за атрибутите бива максимумът за категорията. Факт е, обаче, че винаги един от бонусите е на максимум. Не, че е лошо да получиш най-високият бонус към максималната щета, но ако не е предвидено да бъде така, значи е бъг.
Балансирана логиката за определяне на бонус при изработка (В момента майсторството от брой изработки ще дава бонус от 5% на ниво към бонуса на инструмента)
Сещам се за поне 4 начина, по които да интерпретирам този пост. Моля за
ЕДНОЗНАЧНО пояснение какво точно се очаква. За коя от двете ленти се отнася? Или и за двете? Бонусът 5 % значи, че на ниво едно заедно с чук от 5 % ще имам 10 % или 5.25 % ? Ако и двете ленти са на ниво 10 и сложим чук за 5 % значи ли това, че ще имаме 105 % шанс за превъзходен? В такъв случай колегите имат пълно основание да се опасяват от инвазия на епици.
- Както и да е, тъй или иначе в момента не работи. Бройка изработени предмети продължават да се трупат дори след 1000
+ + =Което значи, че съответния "баланс" на бонуса за момента дава едно голямо нищо ^^