Ходих за мечки, там в една къщурка драх кожи и се прибрах на галоп да правя шапките (за да мина мисията, иначе не съм чак такъв маниак на правене на шапки не си мислете) и ооо неее!!!
Въпреки, че имам 2 !! инструмента вече, то пак ми пише "трябва да екипирате правилния инструмент"
(хахаха)
Тук ми дойде в повече ...аз във всички игри това с коването лично за мен е скучната част
една голяма скоба - > (само за мен казвам, защото в една игра Lineage който иска да кове, да се занимава с рецепти и прочие си прави джудже... и беше пълно с джуджаци на длъж и на шир... т.е. има си хора, които точно това си ги кефи, но едва ли съм единствена от другия тип!)
... но по някакви причини съм стигала до това да правя нещо такова , но то е било доста след като съм се зарибила по всичко в съответната игра, а сега тук ми се вижда много рано да се изисква от мен да имам 3 инструмента, при положение, че аз не съм сигурна още какво искам още.
Не върви на 10 то ниво още да не съм решила, че искам да съм магьосник, но да съм решила, че искам да съм кожар и майстор на брони...
За такива като мен трябва някак си да се измисли да стане като в IH1 - там правех брони , но
- някак си навлязох в това плавно и безпроблемно
- знаех, че гилдията ми ще има полза за това и ще обличам милите ми съ-гилдници
- после ми се услади и да продам нещо
- после отключваш да правиш по-яки предмети и вече яко хазарт , я да видим сега какъв късмет ще извадя!
... имах мотивация
Първо си помислих, че нещо по-основно трябва да се промени и никакви turtorial-и няма да помогнат ... но знам ли, ако е достатъчно добре може и само с добро описание, стрелкички и светващи неща и награди да е достатъчно...
Не съм мислила по въпроса, сега ми хрумна - може да трябва да минеш куест, за да вземеш професия. Да ти е тръпка, например за да станеш ковач трябва да отидеш в провинция еди коя си да говориш с еди кой си .... и на връщане като свършваш куеста в някоя сграда и говориш с някой - ти дава единия инструмент като награда (стори може да се измисли всякакво), и ти обяснява , че ще ти трябват още 2 инструмента, които да си купиш еди къде си (и сградата нещо й се променя)
И след това да имаш сочна награда (освен, че си станал вече каквото си искал да станеш бижутер или друго).
Може в диаманти
например 5