Автор Тема: Майстор на брони  (Прочетена 4000 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен magic1

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 235
    • Профил
Майстор на брони
« -: Март 23, 2015, 01:37:21 pm »
Не трябваше ли като съм майстор на брони да мога да дера кожи от животните? Или се бъркам нещо?
« Последна редакция: Март 25, 2015, 04:52:13 pm от magic1 »
Do your best, forget the rest!

Неактивен krest

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2254
    • Профил
Re: Майсор на брони
« Отговор #1 -: Март 23, 2015, 01:39:00 pm »
Ами то зависи какво си избрала !
И за кожите си има специално място /зона . Не е като версия 1.0
Отваряш картата на провинцията > избираш зоната и в ляво ти показва какви ресурси може да се добиват- в дясно възможни противници.
« Последна редакция: Март 23, 2015, 01:40:31 pm от krest »

Неактивен magic1

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #2 -: Март 24, 2015, 10:22:45 am »
Ами избрах именно това - майстор на брони.

Даде ми задача да изработя някакъв шлем, аз кожи нямам нито пък започнаха да падат,
похарчих си всички събрани от началото до сега пари, за кожи и те стигнаха за 2 от 5 шапки (такава беше мисията да изработя шапки).

Никъде не ми показва никакви ресурси на нито едно място в картата

Неактивен krest

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2254
    • Профил
« Отговор #3 -: Март 24, 2015, 10:25:05 am »
Ами на снимката   се виждат едни къщички там ....  ;) посочи ги ...

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2810
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #4 -: Март 24, 2015, 10:27:13 am »
Не във всяка зона има нужната ти колиба, трябва да намериш подходящата.Кожите вече се добиват, а не падат като във версия 1.0.

« Последна редакция: Март 24, 2015, 10:46:26 am от Sophie »
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен BatGojko

• Game Designer
  • *
  • Публикации: 585
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #5 -: Март 24, 2015, 10:44:42 am »
В момента куеста "хваща" само основната професия и по нея поръчва какво да се изработи. Ще го пипна да хваща и подпрофесията, за да не се налага д асе пазарува от пазара.

Неактивен magic1

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #6 -: Март 24, 2015, 12:00:46 pm »
Не знаех, че колибите не са само картинки, а са нещо за кликване!   това е работа по tutorial-а.

Отидох там и пак не мога да дера кожи. Пишеше да се екипирам с инструмент и аз съм екипирана с такъв.

И пише "копаене" но не може да се кликне.   ???

« Последна редакция: Март 24, 2015, 12:03:55 pm от magic1 »

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #7 -: Март 24, 2015, 12:07:20 pm »
Трябва да имаш инструмент и на първата кутийка.

Това са инструментите за кожаря.
« Последна редакция: Март 24, 2015, 12:11:43 pm от Sophie »
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен magic1

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #8 -: Март 24, 2015, 11:34:47 pm »
Мерси много,
преди ставаше с един инструмент.

А сега там където се поставя този, който ми написа има сиво поле с друга картинка. Всеки решавал поне един iq тест за 3-4 годишни  знае, че няма логика по която този инструмент да е там :))

Но ти си права и стана! :) 

Вече ще дера кожи на спокойствие!   

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #9 -: Март 24, 2015, 11:36:55 pm »
Да съжалявам, че забравих да уточня, че силуетите в празните кутийки за инструменти не отговарят на формата на самите инструменти.

Неактивен magic1

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #10 -: Март 25, 2015, 12:17:54 am »
Ходих за мечки, там в една къщурка драх кожи и се прибрах на галоп да правя шапките (за да мина мисията, иначе не съм чак такъв маниак на правене на шапки не си мислете) и ооо неее!!!
Въпреки, че имам 2 !! инструмента вече, то пак ми пише "трябва да екипирате правилния инструмент"
(хахаха)

Тук ми дойде в повече ...аз във всички игри това с коването лично за мен е скучната част
една голяма скоба - >  (само за мен казвам, защото в една игра Lineage който иска да кове, да се занимава с рецепти и прочие си прави джудже...  и беше пълно с джуджаци на длъж и на шир...  т.е. има си хора, които точно това си ги кефи, но едва ли съм единствена от другия тип!) 
... но по някакви причини съм стигала до това да правя нещо такова , но то е било доста след като съм се зарибила по всичко в съответната игра, а сега тук ми се вижда много рано да се изисква от мен да имам 3 инструмента, при положение, че аз не съм сигурна още какво искам още. :)

Не върви  на 10 то ниво още да не съм решила, че искам да съм магьосник, но да съм решила, че искам да съм кожар и майстор на брони...

За такива като мен трябва някак си да се измисли да стане като в  IH1  - там правех брони , но
- някак си навлязох в това плавно и безпроблемно
- знаех, че гилдията ми ще има полза за това и ще обличам милите ми съ-гилдници
- после ми се услади и да продам нещо
- после отключваш да правиш по-яки предмети и вече яко хазарт , я да видим сега какъв късмет ще извадя!
... имах мотивация

Първо си помислих, че нещо по-основно трябва да се промени и никакви turtorial-и няма да помогнат ... но знам ли, ако е достатъчно добре може и само с добро описание, стрелкички и светващи неща и награди да е достатъчно...

Не съм мислила по въпроса, сега ми хрумна - може да трябва да минеш куест, за да вземеш професия. Да ти е тръпка, например за да станеш ковач трябва да отидеш в провинция еди коя си да говориш с еди кой си ....  и на връщане като свършваш куеста в някоя сграда и говориш с някой - ти дава единия инструмент като награда (стори може да се измисли всякакво), и ти обяснява , че ще ти трябват още 2 инструмента, които да си купиш еди къде си (и сградата нещо й се променя)
И след това да имаш сочна награда (освен, че си станал вече каквото си искал да станеш бижутер или друго).
Може в диаманти :) например 5
« Последна редакция: Март 25, 2015, 12:35:11 am от magic1 »

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #11 -: Март 25, 2015, 12:29:52 am »
Невероятно красиво е всичко това, само как ми припомни чара на Класическия Герой, просто няма да има по-велика игра от нея(аз никога не греша  *hihi*). Ще се разработят нещата така да става и тук, просто в момента тази версия е още доста преди завършения продукт, който ще бъде. Приеми го така, в момента ние сме бели мишки в лабиринт и водени от хаоса(с главна буква), но все пак стигаме до парченцето сиренце в края му.

Неактивен magic1

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #12 -: Март 25, 2015, 12:41:44 am »
Много добре звучи :) наистина яко! Хаос :)

Сиренето не е важно, аз се кефя на лабиринта :)

(малко редактирах предния си пост) Да - и за мен е така !  по-велика игра от IH1 за мен няма да има, просто защото никога няма да съм пак на този акъл и на тази възраст и т.н) но IH 2 ще стане шедьовър, който ще донесе много удоволствие и удовлетворение на много повече хора и се вълнувам, че мога да съм част от това, споделяйки мнението си :)

Неактивен magic1

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #13 -: Март 25, 2015, 12:59:06 am »
btw, направих шапките,  обаче честна дума нещо стана и единия от трите инструмента изчезна!

Сега се сещам, че по едно време не помня какво точно правех и затових един странен надпис (не направих снимка на екрана тюХ!) " нещо си  broken"
но абсурд да е за инструмента , аз току що го купих -  трябва да е в гаранция! :)))
« Последна редакция: Март 25, 2015, 01:02:21 am от magic1 »

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #14 -: Март 25, 2015, 01:01:40 am »
Версия 1 беше семпла и приветлива, но не предлагаше така нужното разнообразие и липсата на практически лимит във възможности за игра. Лично мое мнение е, че да се сравнява версия 1 с 2 е като да се сравнява HOMM 1 с HOMM 3, например.
ДД