1. И мен ме интересува същият въпрос. Намирам за редно да можем да си закупим и редки неща, като се има предвид малкият шанс това да се случи. Ако не в момента- то поне с вдигане на лоялност. В такъв случай ще ни трябва възможност за взигането `и, след като задачите се затварят след качване в горна категория. Ако това се случва с продажба на предмети- в склада би могло да има бутон *продай предметите в [магазина за рецепти(на текущата провинция)]- лентичка за избор*
2. Намирам за несправедливо колегите от 4-5-6 категория да имат право на избор да получат бонус жизненост върху спец. изработка, а във втора категория това да е невъзможно. Разбирам ограничението за качеството на предмета, но след като в 4к след 2-3 хил. изработки ще може да се избере конкретен бонус, защо във 2к след 2-3 хил. изработки да не може?
Смятам, че майсторите к2 имат същото право за- втори макс бонус, избор на втори конкретен бонус, право да изработват комплекти (със стойност редки обаче) , каквото имат и майсторите от к4-5-6.
Струва ми се справедливо, възможно и желателно