Зловеене ==>> Топло ми е на душата. След онази по-драстична промяна в занаята хора, които не са го вкусили, а само са си помислили да го помиришат надигнаха глас: намалете шансовете. Сега като ви пипнаха битките, е точния момент, да викам- висок е дропа- намалете го, слабички са зверовете- вдигнете ги. От 37 дена битка не съм провел.
Поздрави към екипа ==>> Благодарим ви, хора, че толкова осърдно се стремите да постигнете нещо в играта, промяната значи, че сте положили усилия, а това е достойно за уважение. Новото показване на зоните не стига, че е красиво, ами е и смислено и полезно. Абе- бравос. Особено ми харесва таба на кметството- като жена по бельо е- загатва, обещава, разпалва въображението, рисува надежди и мечти. Дано си заслужава.
Доклад ==>> Фракция "Харода" съм. Как се е решило това- не зная, но тъй или иначе исках да съм нея, а и синият лъв ми харесва.
Магазин за оръжия- таб задачи НЯМА.
Магазин за броня- таб задачи НЯМА.
Магазин за бижута- таб задачи НЯМА.
Таверна- таб задачи ИМА, задачи НЯМА.
Занаятчийница- таб задачи ИМА, задачи НЯМА.
(Magesnik)
Резултат- репутацията за момента е прах в очите.
ПП: След като от екипа играете играта реално, вземете, че купете 1 брой въглища от пазара за ресурси К2 и го снимайте да ни покажете как се случва. Благодарим