Анализа след празниците ...
Гледам някои са решили че на мен ми е трудно.
А преди няколко дни получавах въпроси къде се бия и как дигам толкова бързо ...
Спрях да копам просто ....
много по труден ми е занаята повярвайте, при това без да съм го почвал - като си знам късмета скоро няма да си го причиня .
Дали искам да играя с 5 наемника, че аз в 1 категория се биех с трима . Наемниците ми не само че ме настигнаха но и вдигнаха ниво преди мен . Нека да се бием с наемници но в момента са ограничени на 5 и виждам идея че видиш ли това са те > петте с които трябва да се биеш - а и да се биеш еди си къде за да имаш злато с което да се облечеш барабар с партито ъъъъ ама без него не може да се биеш там .... тоя кръг как се преодолява ?!
да няма избор е най-лошото - ще има къща ще може да са повече разбрахме - ок .
Времето ще покаже с какво ще ги обличаме тия повечето наемници.
п.п. всеки има своя гледна точка , наемниците ми са облечени и готови ... позицията ми както винаги е принципна не просто от моята камбанария на вече милионер в их 2, от този дроп - съгласен съм да не съм посредник между мечките и пункта за скраб > не съм съгласен да падат повече хубави предмети - жълти или още по-малко пък лилави > тези които им е тръпка занаята > трябва да работят , а други да имат парите за да си ги купят.
Ако ще трябва да е бавно , махнете опцията за допълнителни ходове >видяхме я работи > ще се пусне при населване на света.