Драги съфорумници,
Ние от гилдия Dark Order искаме офицално да изразим мнението ни за направените промени днес (09.04.2015г). Ние всички се радваме и уважаваме екипа, стоящ зад играта Империал Херо 2. Трябва да сте горди, че малко по малко правите качествен продукт, радващ хората.
Но по наше мнение днешните промени не са за добро. Да, играта е все още в тестова фаза, но не смятаме, че вие програмистите и дизайнерите вървите във вярна посока по отношение развитието на играта.
Не веднъж ще казва ли, че преди да пуснете всяка промяня, тя първо се тества. Но след днешните промени не вярваме наистина да е така, защото ако бяхте тествали щяхте да видите огромните пролуки в играта, а именно:
- повече от оскъден дроп
- повече от недостатъчно злато
- лекуването на наемниците
- повишаването на силата на зони, правещо непосилно за повечето играчи да си изразходват точките за действие
Да вдигна ли сте златото при успешно преминаване на битка, но като част от останалите промени, то просто е недостатъчно и всички сме на огромна загуба след всяка битка. А противниците изключително трудно се минават вече, поради повишението на тяхната сила, което води до непрекъсната "умиране", което води пък до загуба на време за обикаляне постоянно до лечебниците и обратно. Разбирам, че се опитвате да вкарате в зародиш неща, които да ви носят финансови средства (визирам колбите за съживяване), но не това е начинът. Единственото, което ще постигнете по този начин е обратният ефект.
Ясно ни е на всички, че се стремите да направите продукт, който да се задържи на пазара години наред, но в момента това, което постигате е загубата на интерес от страна на играчите. Не смятаме, че е редно опитът, който получаваме след всяка битка да е прекалено малък, за да имаме стимул да играем и да вдигаме нива. А като се прибави към това и фактът от почти нулевия дроп, нещата започват да куцат сериозно. Радваме се, че все пак имплементирате нови идеи, като например Фракции, но за тези идеи е прекалено рано. Това, което фракциите правят в момента е да ни спират да обикаляме и да се радваме на всички зони. Тук е и моментът да внесем възражението си за това как точно вие въведохте "изборът" на фракция - автоматичен? Не беше ли редно първо да направите някакъв модул, да речем за гилдии, в които чрез гласуване от членовете на гилдията, да се избере към коя фракция ще бъде дадената гилдия? Кому беше нужно да ни лишавате от единственото право на човек в този живот - ИЗБОРЪТ!
Аз като лидер на гилдия Dark Order винаги съм се стремял да помагам на моите съозници винаги с каквото мога, но тези промени просто ме лишават от това право. Невъзможността дори да посъветвам някой в коя зона да бие е срамна за мен след тези промени. Затова, драги творци на ИХ2, искам най-искрено да ви помоля да спрете да слушате и да се водите по акъла на хора (играчи), чийто идеи, мнения и действия докараха ИХ1 до това, което е сега - запустяла игра, имаща шепа активни играчи с по 10000+ акаунта. В противен случай, ИХ2 ще последва нечуван упадък още преди да е започнала "официално".
Запитайте се като програмисти и дизайнери - вие МАСОВ продукт ли искате или ТРУДЕН?