desperado16 това е само в случай, че играеш с мистик с лък
а аз след като няма да мога да играя с мистик с тояга не искам да съм мистик с лък или още по-зле с брадва
За мен е важно не само колко по-напред ще отида в играта, а да й се кефя на самата игра, да си го гледам героя и да му се радвам, да се вживявам, че все едно съм аз...
А не да го гледам и да си образувам нерви и да му се подигравам на мистика, който горкия може да се бие само с лък отзад, а иначе тепърва трянва да му слагам точки за сила, за да е на предна линия с тежка броня
Аз си представях мистика както всички подобни в игрите до сега, с кожени неща на задна линия прави dmg и отвреме на време лекува.
Ти ми казваш - ама не, супер е , че може да е с лък това е супер в играта! И аз те разбирам, че за теб си е супер,
всеки си има право на мнение,
на мен обаче ми звучи като виц това, че тоягите в Империал Хиро са направени не да пускат спелове, а се използват като колчета , с които (опитвам се да си го представя той стои на предна линия и Пум-пум ги удря вълците по главите)
Нали RPG е ролева игра
Е ти ако се кефиш в тази си роля, аз като си се представя ако съм там на това поле и така правя с вълците и крадците и се спуквам от смях (но само еднократно, после спира да ми се играе)