Първо да благодаря за темата. Вярвам, че ще ни е изключително полезна, пък било то и като мокър шамар за отрезвяване
Да успокоя за проблема с фракциите, че е плануван с приоритет да се реши - поканените от вас хора ще попадат в същата фракция.
Да, съгласен съм, че доста неща не се получиха както са планувани и като единствено оправдания на дизайн екипа мога да кажа само, че и ние нямахме идея как ще се получи преди да го видим в играта - не е реално да се очаква всичко да се предвиди на хартия и да пасне идеално при комплексна игра.
Позитивната част от това е, че има много насоки, кото лесно могат да се променят - включително и монетизационната ни политика - под ваше влияние. Колкото и да ви изглежда невероятно, ние наистина ценим и следим вашето мнение. Дали успяваме да реагираме адеватно и навреме на вашите желания е друг въпрос. Това е проблем първо на време за имплементация и плануване, както и на конфликти с нашия дизайн.
Да ви призовавам да сте по-търпеливи би било глупаво и несериозно - ние сме тези, които трбява да ви доставят максимално скоростно качествени нови фичъри в играта. Няма да успем да го направим със скоростта, която ви се иска - факт, който няма как да игнорираме и ако ви обещаем нещо друго, ще е чиста форма на популизъм.
Това, което мога да ви обещая (лично поне) е, че няма да пропуснем нито едно от вашите мнения и препоръки, и ще се постарая да ви отговоря адекватно защо някои от вашите желания няма да видите в играта. Това обаче не значи да не ни съветвате, критикувате и дори хулит, когато сме ви ядосали - вие сте тези без които играта не може. Аз съм заменим, програмистите ни са заменими, всеки от вас, вероятно също, като индивидуален играч, но вие, като играчи сте ядрото на играта и без вас всичко друго е абсолютно напразно усилие.
Та, така де - това че сте недоволни е ясно! Да чуем сега конкретни искания. Какво е това, която първо искате да видите в играта?
- PvP;
- Специализациите след 35-то ниво;
- По предизвикателни куестове;
- Някакви промени по бойната система:
- Някакви промени по крафтинг системата;
- гилдийни опции;
- друго?
Вие сте!