Понеже наградите са с по-голяма сила от обикновените предмети затова се обвързват. Аз бих желал по-скоро да имаме възможност да си изберем предмета а не да ни се ролва случаен. Малко ми става тъпо да мина цяло приключение и накрая да не мога да ползвам предмета, предполагам няма да е трудно да се направи така да си го избираме ние.
Да, и аз подкрепям идеята за избирането, в момента наградите от приключенията отиват за продажба директно в магазина, защото са или такива които аз не ползвам или са по ниско ниво. Може би ще е хубаво приключенията към съответния вид магазин да дават награда, като стоките които предлага, за брони броня за оръжия оръжие, за пръстени пръстени. То може би и сега това е така.
Наградата да може да се избира на съответната стъпка след като мисията е изпълнена и да може да се избира типа и нивото на предмета, като то да не надвишава нивото на героя или да бъде с едно по голямо.
Примерно герой 17 ниво, награда от мисия в магазина за оръжия, избира типа: меч за една ръка, лък, арбалет, тояга и тн и избира и нивото от 10 до 17 (или 18 едно ниво над такущото) и предмета се генерира и той си го получава.