Много си прав, с тая пауза 3, лечителя става излишен. То аз така ли иначе с новите си умения, нямам нужда от лечител вече, свалям ги още в обсег, но тая игра няма да я играем само ние. Лечителя помага много, на по слабите и неопитни играчи, особенно преди 2рата специализация.
Изобщо, според мен и тая игра тръгва по лош път, както предната.
1.Печели се много опит, за какво са по няколко провки от категория, като само 1 ти е достатъчна да вдигнеш категория. После приключенията в другите не са ти интересни, защото не са атрактивни, за обикновенните зони да не говорим. И за какво са ти други провки?? А да замъците, но замъци имаше и в единицата
А можеше примерно, общия сбор от репутацията, на всички провинции, да ти позволява вдигането на категория.
2. Пътуването м/ду провките. Няколко пъти съм предлагал да се направи безплатно мигновенното пристигане. От ИГ1 знам колко играча бяха склонни да си пускат телепорт - по малко от тези дето не си пускаха. И пак идва въпросът, защо са ни толкова много провки като не ги ползваме.
3. Наемниците. Също толкова зле както и в предната версия, верно има нови умения, но колко ще са нови. Бях предложил, всеки сам да си ги обучава, да им избира умения, но то пак тото.
А можеше примерно, да трябва да ги обучаваш за умения и артибути, за бой с различните гадини из зоните. Така хем по бавно ще става, хем ще ти е по интересно, хем няма да се налага да се правят все по сложни и корави противници.....
Въобще, така направена играта, те кара да гледаш все нагоре и нагоре. Превърташ я за 2,3,4 месеца и после? Нова ли?
Тази игра вече сме я виждали