1. Whirlwind - само в обсег ли работи (забелязах в битка да се активира от разстояние, въпреки че оръжието не е стрелящо)? всеки удар поотделно ли се смята (с критичен, прорязване и т.н.)
- Това е бъг! трябва да работят само в обсег и само с меле оръжия!
2. Cleave - винаги ли се активира (няма информация за шанс), тъй като определено не го виждам?
- това е Атакуващо заклинание, може да се кативира на всяка атака. Ще бъде включено в заклинанията, които не могат да се активират извън хода на самия герой (както и всички останали атаки по няколко противника едновременно, като въртележката и залпа)
3. Second Chance - работи ли от разстояние (независимо дали оръжието е стрелящо)? и втората атака активира ли всички "екстрички" (cleave, overpower, т.н.)?
- В момента да, активира всички възможни атакуващи заклинания (едно от тях), но както казах по-горе плануваме да забраним някои от тях да се активират извън хода на героя. Secon Chance също ще е такова
4. Overpower - негативният ефект (stun) ще се махне ли в следващия рунд от Unstoppable? винаги ли се активира?
- Да, винаги се активира и да може да се махне по стандартния начин, с проверка срещу сила или с всяко друго умение, което маха негативен ефект... точно Unstoppable може би ня,ма да се задейства, тъй като0 самият герой е зашеметен и съответно неактивен. Има логика да го разрешим да работи обаче.
5. Unstoppable - всички негативни ефекти ли премахва? (предполагам сработва, когато дойде ред на героя)
- Да, премахва всякакви негативни ефекти, но вероятно няма да се задйества при Зашеметяване
7. Ако съм с чук и копие и се активира whirlwind, само с копието ли ще удрям или и с чука? (същото важи и за pain reaction)
- Мисля, че извършва по една атака с всяко оръжие. За да съм сигурен как реално работи ще трябва да го проверя с някой програмист, но като логика е предвидено да се прави само с меле оръжия, но в момента май не сме му сложили такова ограничение.
- При Pain Reaction се извършва цяла атака към опонент (или приятел) което включва и двете оръжия. За момента няма ограничение за вида оръжие, но ще бъде въведено - отно само за меле оръжия;
6. Колко много могат да стакват "уменията", тъй като съм правил по 6.5К щета?
- Няма реални ограничения, просто трябва да им се оправи логиката в някои случи. Иначе целта е при правилно комбиниране и доза късмет да може да се генерират големи поражения.