Да, предметите се върнаха нормално, но има нов бъг. Проблема е само с ресурсите и разбрах защо изчезват! Когато имаш от даден ресурс в теб и поискаш да върнеш още от него, той просто се трупа върху първия, т.е. изчезва!!! И проблема не е само конкретно с тези ресурси, изчезналите от дома, а с всичко. Токущо купих 50 бронз от аукциона, като имах 14 в мен, но нямах място в сака и отиде в склада. След това освободих място и пратих бронза от склада в сака, като той вместо да отиде на някое свободно място, той просто отиде върху другия бронз, но остатъка изчезна... Сега вместо да имам 50+14, аз имам само 50... Такъв проблем до сега не е имало, явно са решили да се смесват пристигащите неща, което е добра идея, но за съжаление не добре осъществена, остатъка изчезва... И сега като загледах камъните разбирам че там е станало същото... Просто са се допълнили съществуващите купчинки до 50 бройки и останалите са изчезнали... Самоче тези купчинки изначално си бяха по 50... И все едно нищо не е дошло...