Не съм се изразила добре по-горе. Героя ниво 5 си се бие с тези от ниво 3 до ниво 7. Героя с ниво 35 си се бие с тези от ниво 33 до ниво 37. Въпроса беше, че може при битките на герой с ниво 5 или да не се получава слава или тя да е символична, докато герой 33 да може да получава при битките си голяма слава и така никога няма да видим в класацията по слава на първо място играч с герой ниво 5, защото ще е невъзможно.
Не съм 100 % сигурна, но мисля, че славата не зависи от нивото на героя, а от разликата в нивата. Примерно биеш се с герой със същото ниво като твоето и получаваш 20 слава при победа. Биеш се с герой с 1 ниво по-ниско от тебе и получаваш 15 слава при победа. Биеш се с герой с 1 ниво по-високо от тебе и получаваш 25 слава при победа. В този случай няма значение дали си 5-то или 25-то ниво, ако си развил героя си добре, облякъл си го добре ще можеш да побеждаваш често и съответно да се наредиш в челото на класацията по слава.
Така мисля, че е направено (цифрите в примера са произволни - точните стойности и зависимости могат да кажат програмистите).