Тъй като не намирам синтезирана информация по въпроса, а само откъслечни фрази в различни теми, ще си задам въпросчетата, пък ако се намери добра душа да ме просветли -
1. Искам да сменя фракцията на героя си. Установих, че приключения и дневни задачи се генерират само в провинциите от фракцията, към която принадлежи героя.
Въпрос: какво ще се случи с приетите, но незавършени приключения? Какво ще се случи с вече натрупаната "положителна" и "негативна" репутация? Ще има ли някакви други последствия за героя (къща, склад и др. подобни)? Към момента има ли значение към коя фракция пинадлежи героя освен принадлежността към определена гилдия (да, разбрах, че в гилдия могат да бъдат само герои от една фракция), т.е. различните фракции имат ли свои характерни плюсове и минуси?
2. Също така установих, че репутация се печели за всяка провинция (село) по отделно. За сметка на това, когато съм в коя да е провинция от друга фракция, репутацията твърдо е "враждебна".... Така ли е или нещо греша?
В тази връзка - как се натрупва "глобална" репутация към дадена фракция? Или се взема предвид само тази, натрупана в столицата? Как, в такъв случай, стои въпросът с провинциите в горните категории?
И едно, надявам се, конструктивно предложение (въпреки, че съм убедена, че едва ли съм първата, която го споменава) - дайте възможност за избор на фракция на новорегистрираните играчи веднага, когато минат 10-то ниво. Нека съветникът даде кратко инфо що е то фракция. Разпределянето на случаен принцип не е добър вариант (поне според мен).
Предварително благодаря на отзовалите се и дано не досаждам...