Вероятно е обсъждано, затова ще си питам пак тук...
Мъчи ме един такъв въпрос относно приключенията и бонус наградите.
Сблъсках се с това, когато героите ми минаха 23-то ниво. Едновременно се отвориха 6 приключения, по 2 в оспорваните провинции - Друнар, Остринус и Сиимлия. В едното приключение трябва да се завърши преди героите да станат 27-мо ниво, за да даде бонус наградата, която не е за подценяване (лилав занаятячийски чук). Лошо няма, викам си, ще се справя... Другите приключения, обаче, в две от тези провинции трябва да се завършат преди 24-то ниво, за да се получат бонусите (кристал и жълт предмет). Мислех, че и с това ще се справя, но с единия герой не успях (просто защото ужасно бързо вдигна ниво), а с другия взех и двете на косъм. Казах си, все е нещо...
Но тук изкочи следващия проблем - на 24-то ниво се отваря ново приключение, което трябва да се завърши преди 25-то ниво плюс още едно занаятчийско, в което дава някакви рецепти (това в Остринус, още не съм проверила в другите провинции какво е положението)...
И сега се чудя и мая - да се мъча ли с тези междинните или да си карам главните, поне чука да взема...
А най-дразнещото е това, че няма как да знам със сигурност наградите преди последната стъпка, защото са "рандъм", т.е. дори не мога да си избера кое приключение да мъча и за кои награди да се боря...
Леко недомислено ми изглежда цялата тази работа...