Автор Тема: Въпросите на Скарлет  (Прочетена 20794 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен TheJoker

• Game Designer
  • *
  • Публикации: 115
    • Профил
    • Ел. поща
Re: Въпросите на Скарлет
« Отговор #75 -: Април 12, 2016, 11:07:06 am »
Здравей, проверих в логовете какво е положението.

В петък, конкретно, си взимала доста по-малко(около 2-3 хиляди) Опит за Битка.В момента взимаш близо 4-5 хиляди.

Имало е зони, които са стартирали от 3 хиляди за битка и са стигали до 5 хиляди за последна вълна.

Може би това те е заблудило, както и факта, че си се била с по-малко от 5 наемника в някои от зоните.

Неактивен Skarlet

• Категория 6
  • Публикации: 1222
  • заблудена...
    • Профил
« Отговор #76 -: Април 12, 2016, 11:14:35 am »
Да, в началото се биех в провинциите до 37-мо ниво. След промяната от нетърпение даже си купих ходове с диаманти, за да мога вдигна ниво за ден, вместо за три и да мина в по-високите категории провинции с достъп до по-силни врагове. И докато това стане се биех и с по-малко наемници, да. Но това беше в Пясъчните степи, провинция до 40-то ниво, там враговете са по-слаби.
След това вече само в Прерийното море.
Както и да е. Явно това ще е положението :(
Някои си имат ум, други нямат... и това е
                                                 Мечо Пух

Неактивен Skarlet

• Категория 6
  • заблудена...
    • Профил
« Отговор #77 -: Април 12, 2016, 09:07:55 pm »
Не ми е ясно умението Ярост на яростния воин.
"Увеличава максималните поражения на оръжието с 1 всеки път, когато героят понесе поражание"
С 1 какво? Просто 1? Т.е. от 350, примерно, максималните поражения стават 351? Изглежда ми глупаво да е така...
                                                 Мечо Пух

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2810
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #78 -: Април 12, 2016, 09:30:23 pm »
Описанията на уменията на противниците са неясни и непълни, или не са изписани точно и подробно.
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен Skarlet

• Категория 6
  • заблудена...
    • Профил
« Отговор #79 -: Април 12, 2016, 09:48:37 pm »
Да, надявам се затова да не ги разбирам, а не, че има някаква по-дълбока причина  :D
Та имаш ли представа - за проценти ли става въпрос в конкретния случай или нещо друго?

И също така ми е интересно как се комбинира това умение с друго - "мощен удар". И двете увеличават максималните поражения, но независимо едно от друго ли, натрупват ли се, само това, с по-висока стойност ли се взема предвид? Не е ясно.
                                                 Мечо Пух

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #80 -: Април 12, 2016, 10:04:45 pm »
Става въпрос за проценти в този случай.
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен Skarlet

• Категория 6
  • заблудена...
    • Профил
« Отговор #81 -: Април 12, 2016, 11:22:48 pm »
Мерси :)
                                                 Мечо Пух

Неактивен TheJoker

• Game Designer
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #82 -: Април 13, 2016, 08:27:22 am »
Да, за проценти става въпрос.

Редактирал съм го и при следващото качване трябва да е оправено.

П.С.: Един съвет - по време на преводите, които се извършват от доста голям екип, е възможно да се получат грешки и/или разминавания.
        Когато някое умение ви е неясно или непълно, проверете го на английски, например.Ако е все още непълно/неясно - информирайте ни за да променим описанието.
        Ако има разминаване между двете, но едното е пълно и ясно(както е случая в момента, понеже на английски е наред) - информирайте ни отново за да ги уеднаквим :)

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #83 -: Април 13, 2016, 07:47:22 pm »
Да, за проценти става въпрос.

Редактирал съм го и при следващото качване трябва да е оправено.

П.С.: Един съвет - по време на преводите, които се извършват от доста голям екип, е възможно да се получат грешки и/или разминавания.
        Когато някое умение ви е неясно или непълно, проверете го на английски, например.Ако е все още непълно/неясно - информирайте ни за да променим описанието.
        Ако има разминаване между двете, но едното е пълно и ясно(както е случая в момента, понеже на английски е наред) - информирайте ни отново за да ги уеднаквим :)

Колега извинявай, но това е леко несериозно изказване, все пак не всеки е англо говорещ и не е длъжен да ползва английски дори и в гугъл. Ако позволиш и аз ще дам един съвет, като се изпише едно описание на каквото и да е нека списващия да си го прочете на глас 20 пъти, ако го разбере и му става ясно от това то тогава и на всеки друг ще бъде такова. :)

Благодаря за разбирането.  :)

Неактивен TheJoker

• Game Designer
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #84 -: Април 14, 2016, 10:11:52 am »
Благодаря за предложението ;)

Колкото до сериозността на изказването - просто предлагах бърз workaround на неясните неща по описанията.

Преводите се извършват от близо 20 човека и много бих искал да "вляза" във всеки от тях и да прочета всяко описание по 20 пъти.

Не всеки е англоговорящ, но когато става въпрос за знак за проценти(както е в случая), ми се струва адекватен начин за изясняване на положението, докато го оправим в преводите.

П.С. : Не винаги хората, които превеждат са заклети геймъри(като мен и теб, например) и със сигурност им е малко трудно на моменти да се потопят в геймърската терминология и логика на превода...но затова вие сте тук - за да ни посочите точно такива недоизкусурени неща...за което искрено благодарим :)

Неактивен sharga

• Категория 5
  • Публикации: 576
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #85 -: Април 14, 2016, 12:08:19 pm »
но затова вие сте тук - за да ни посочите точно такива недоизкусурени неща...за което искрено благодарим :)

Примерно, на уменията които са повишаване на даден атрибут с определен % от сорта на рефлекси, възприятие, на мистика там дето му увеличава интелекта липсва знака %, вместо него има .

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 506
    • Профил
« Отговор #86 -: Април 14, 2016, 06:28:49 pm »
А с осакатяващия удар, какво е положението... не пише последствията от него. Маха му крака и спира да ходи ли? Пада му главата ли? Ето за такива ситуации се говори, които са повече от 8 месеца на този хал и няма промяна по тях.

Я разбрал някой от форума, я не. Дали пък ще го запомни, надали. Оправете си текстовете като цяло, неясни са на много места. А легендарни приключения кога? А замъци?

Неактивен TheJoker

• Game Designer
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #87 -: Април 15, 2016, 09:59:16 am »
@sharga - Проверих ситуацията - прав си.Единствената спънка по бързото редактиране е, че проблема не е в превода, а в кода, тъй като на места е наред, но на други - не.Надявам се да смогнем със задачите и да го оправим скоро.

@Yolov - Когато ми остане време, лично ще прегледам всички описания на умения, но не мога да се ангажирам с предсказание кога ще бъдат в идеален вид.Колкото до Легендарните - много по-скоро отколкото си мислите :)

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #88 -: Април 15, 2016, 06:08:39 pm »
Колкото до Легендарните - много по-скоро отколкото си мислите :)

Ние си мислехме за преди месец :)
ДД