Автор Тема: Промени 01.02 - 05.02  (Прочетена 8040 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен LittleEvilTroll

• Game Tester
  • Публикации: 179
    • Профил
Промени 01.02 - 05.02
« -: Февруари 02, 2016, 05:06:12 pm »
Промени, направени в играта днес:

Промени по приключението за ресет:
- променена целта на две от стъпките, които изискваха плячкосване - на 50 победи в пвп;
- премахнати скрити бойни зони в Края на света, за да може да се мине стъпка 11;
- отчетена като изпълнена стъпка 11, на всички, които са изчистили необходимите зони;

- поправен ресета на умения;
- върнато златото на всички, които са се опитвали да си ресетнат уменията в интервала петък-понеделник и пратено системно съобщение;
- добавени по 5 бонус пвп битки, на всички които са правили пвп, с ресетнати умения;
- поправени бонуси от титли.
« Последна редакция: Февруари 02, 2016, 05:29:18 pm от LittleEvilTroll »

Неактивен galkata

• Категория 2
  • **
  • Публикации: 81
    • Профил
Re: Промени 01.02 - 05.02
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2016, 06:19:25 pm »
За това със рестартирането на уменията-не съм получил нито пари, нито съобщение, нито са ми реснати
герой- galkata

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2810
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2016, 08:58:50 pm »
След рестарта героя започва начисто, като нова акаунт, но с бонусите, така ли ще бъде? По специално ме интересува въпроса дали героя пак ще трябва да приема турнира за ПвП битки или вечно ще си остане в него веднъж като е приет?...
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2016, 09:01:03 pm »
Остава вътре.
ДД

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #4 -: Февруари 02, 2016, 09:16:08 pm »
Тогава това е много неморален, безчестен, непочтен, неетичен, несправедлив и нечестен начин се вкарат героите в ПвП, адски много....И това е меко казано.

Излишни са приказките, че рестарта не е задължителен и тем подобни, ние не сме глупави за да се пишат подобни неща.Рестарта е напълно задължителен и няма две мнения по въпроса.

Няма чест и достойнство в това, това нито е Герой нито геройско, все пак избора да се бие с други герои трябва да е на играча и да ни бъде обвързано с каквито и да е приключения и т.н.......Непочтено е, това тотално ме ме разочарова от отношението ви към свободния избор, или както се казва свободата е разрешена но не и тук......Пиша това с пълното съзнание, че нищо няма да се промени убедена съм в това все пак играя двете ви игри от доста време,но просто искам да изразя какво чувствам.....Поредното потъпкване на свободния избор.....Свободата умря, да живее свободата. :)
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен Xaoc

• Administrator
  • *
  • Публикации: 470
    • Профил
« Отговор #5 -: Февруари 02, 2016, 10:18:01 pm »
Боже господи... честно...

Турнирните битки няма как да бъдат приравнявани на PvP.. Те никога не са разглеждани по този начин и винаги са работили така - в старата версия дори можеше директно от класацията да те предизвикат! - това е просто нещо за правене, когато нямаш енергия... пък и винаги е здравословно, в безопасни условия, да си свериш часовника. При битка, в която не губиш нищо, не виждам къде е проблема... ( ако не те вълнуват битките, то тогава какво значение има какъв рейтинг имаш? Ако те дразнят съобщенията може би трябва да добавим тик "не ми пращайте съобщения за турнирни битки")

Тази система има само плюсове и просто не мога да видя къде точно е проблема.

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2016, 10:26:35 pm »
....Ама наистина !

Ми проблема е, че не искам да участвам, а вие ме принуждавате... Предишните изисквания за тази стъпка беше добре, но с това ме принуждавате да приема цял модул от играта, който мога и да не играя до този момент, и все пак нека всеки да реши дали това е полезно или не, това ми прилича като че ли съм 5 годишна и мама решава вместо мен...Моля. Пък и не искам като не развивам героя си на ПвП друг да трупа точки на мой гръб, защото се губи рейтинг, а не нищо. В ИХ1 системата беше опорочена сега вие ще я направите същата и тук.

За мен този модул носи само негативи и мислех въобще да не го играя, докато не ми принудихте с тази стъпка.
« Последна редакция: Февруари 02, 2016, 10:28:23 pm от Sophie »

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2016, 11:18:14 pm »
....Ама наистина !

Ми проблема е, че не искам да участвам, а вие ме принуждавате... Предишните изисквания за тази стъпка беше добре, но с това ме принуждавате да приема цял модул от играта, който мога и да не играя до този момент, и все пак нека всеки да реши дали това е полезно или не, това ми прилича като че ли съм 5 годишна и мама решава вместо мен...Моля. Пък и не искам като не развивам героя си на ПвП друг да трупа точки на мой гръб, защото се губи рейтинг, а не нищо. В ИХ1 системата беше опорочена сега вие ще я направите същата и тук.

За мен този модул носи само негативи и мислех въобще да не го играя, докато не ми принудихте с тази стъпка.

И аз си мислех така преди да се пусна в пвп, всички герои в гилдията бяха там от както има модула, само аз не се бях престрашил. Оказа се обаче че ПвП е изключително полезно и наистина е както Хаос казва "сверяване на часовника". От ПвП научих някои неща за играта които не знаех, разучих как работят всички видове герои за да мога да се нагодя по тях и като цяло получих само позитиви.

Също така съм съгласен че трябва да се върне варианта в който не се искаха ПвП битки, а ограбване на играчи, но с едно голямо условие. Условието е да не може да нападате герои които са били във вашата гилдия в близката една седмица. Тогава може би ще вземе да проима някакви хора в тези опасни провинции и да вземе да се раздвижи играта, а не всички да седят и да си копаят на тихо и спокойно.
« Последна редакция: Февруари 02, 2016, 11:24:46 pm от Dabadas »

Неактивен sharga

• Категория 5
  • Публикации: 576
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #8 -: Февруари 03, 2016, 02:36:49 am »
И аз си мислех така преди да се пусна в пвп, всички герои в гилдията бяха там от както има модула, само аз не се бях престрашил. Оказа се обаче че ПвП е изключително полезно и наистина е както Хаос казва "сверяване на часовника". От ПвП научих някои неща за играта които не знаех, разучих как работят всички видове герои за да мога да се нагодя по тях и като цяло получих само позитиви.
Taka e, интересно е. Сега чакаме и стенвестник, за да може да гледаме кой какво е изработил. Чакаме и възможност на всеки един играч да разгледаме неговите последни 5 битки в зони и неговите последни 5 предизвикателства, както си беше и преди. Това наистина дава възможност за още по добро сверяване на часовника не само за героите уменията, но вече и за местата където човек може да бие

Другото което ще се радвам е не само гилдиите да са начин за взаимоотношение между играчите, вкарайте някакви приключения и с други хора, разчупете я малко тая гилдиева схема. За по голямо взаимодействие и комуникация между играчите не е нужно всичко да минава през гилдия и да ги задължава да бъдат в гилдия
« Последна редакция: Февруари 03, 2016, 02:40:30 am от sharga »

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #9 -: Февруари 03, 2016, 07:13:53 am »
ОК всичко това е прекрасно, но да става по волята на играча, а не по принуда това е разковничето...Дано поне един го разбере!!

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
« Отговор #10 -: Февруари 03, 2016, 09:11:36 am »
ОК всичко това е прекрасно, но да става по волята на играча, а не по принуда това е разковничето...Дано поне един го разбере!!

Ама ти май не разбираш че преди това стъпките от приключението бяха да се бият хора по зоните, което по твоята логика е още по непочтенно.....

Неактивен Xaoc

• Administrator
  • *
  • Публикации: 470
    • Профил
« Отговор #11 -: Февруари 03, 2016, 11:15:32 am »

Това е все едно да няма класация по опит и занаят... В крайна сметка и там не питаме никой дали иска да участва или не... Как предлагаш, да сравним играчите по сила? Това НЕ са битки ПвП, това е начин за сътавяне на класация по сила - няма как да се изключват играчи от класацията - абсурдно е.

Неактивен asnd

• Категория 4
  • Публикации: 253
    • Профил
« Отговор #12 -: Февруари 03, 2016, 12:17:08 pm »
имам 4 героя 60 ниво и нито един не се биеше в пвп, и така щеше да е и занапред ако не беше тази стъпка от  приключението за рестарт.както и да е.ама 50 победи не са ли малко множко?че то сумати дни ще идат докато се направят и то при положение че по цял ден вися на компа.ако ходех на работа отиде един месец.за какво сверяване на часовника става дума?битките в зоните с зверовете нямат нищо общо с битките между героите.ако имаше замъци щях да си сверя ''часовника'' с удоволствие, сега това ми е излишно и досадно.намалете броя победи, няма нужда да се балтавим излишно, то така или иначе ще има зони които ще ни затруднят и там да си инвестираме времето и усилията.

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #13 -: Февруари 03, 2016, 12:53:15 pm »
Ама ти май не разбираш че преди това стъпките от приключението бяха да се бият хора по зоните, което по твоята логика е още по непочтенно.....

Спри се или чети и вникни в това което пиша...!

Хаос, това което казваш няма никаква логика и е лесно оборимо дори и от моята руса главица..а ако реша да не рестартирам тогава как ще ме вкарате в класацията по сила..абсурдно и нелогично.

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #14 -: Февруари 03, 2016, 01:36:00 pm »
Всичко с класацията в тази й форма е наред. Просто би било добре PvP класацията да се ръководи от обсег нива, а не слава. Тоест, да можеш да воюваш само с герои + - 1 ниво от твоето, например. Така е най-справедливо.
ДД