Мисля, че има някакъв проблем с отчитането на местонахождението на героя в опасните (оспорваните) провинции.
За втори път ми се случва да получа съобщение, че героят ми е бил нападнат в еди-коя-си зона, при положение, че точно в този момент е бил в града!
Първият път помислих, че просто съм се разсеяла, постояла съм по-дълго в зоната, с две думи - нещо не съм догледала.
Но този път съм абсолютно убедена, че в момента на плячкосването (поне съдейки по часа в системното съобщение), героят КАТЕГОРИЧНО беше в града (в случая Остринус).
Хронологията на събитията - отидох в зоната, просто за да проверя каква е, без намерение да се задържам там (героят и наемниците са с малко енергия, нямам точки за битката и т.н.). Цъкам, виждам за какво иде реч и цъкам да се прибирам в града. Ставам от компютъра. След 10 мин. сядам отново, героят си е в града, а аз виждам съобщението, че са ме били нападнали точно в тази зона и съм била загубила!
А поне доколкото ми е известно - нападения могат да се извършват само в бойните зони. Поправете ме ако греша.
И още нещо - има ли ограничение в нивата на участващите в подобни битки?
За протокола - героят е Skarlet_BG, провинция Остринус, зона Езеро Окотона на монаха, 22:24.
Предварително благодаря за отговора.