Автор Тема: ПвП  (Прочетена 5697 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен asnd

• Категория 4
  • Публикации: 253
    • Профил
ПвП
« -: Февруари 17, 2016, 03:54:40 pm »
моля ви да промените настоящата система по която се провеждат битките на предизвикателство.сега е невъзможно да станеш първи.интересното е ,че първите трима по рейтинг не ги дава за противници.защо?това, че са реснали и в момента не са мн силни, е това е цената на рестарта, след време ще си заемат полагаемото място.в мен остава впечатлението, че някои позиции са запазени за определени играчи.не е нормално играчи 3к и 4к да с първи в класацията на пвп, поне половината от героите 6к в момента са по силни.не знам каква е философията на сегашната система, аз си мисля че тя трябва да отразява най силния за момента.след като класирането  е общо, нормално е да е герой 6к.

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
Re: ПвП
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2016, 04:34:55 pm »
Не е задължително да е герой от 6-та кат., но не е нормално и да е от кат. 3 или 4. Друг е въпроса доколко е достойно да се атакуват противници с 20 нива надолу. Аз имах предложение да ограничат битките като +/- нива, а не като +/- 500 рейтинг.
ДД

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
« Отговор #2 -: Февруари 17, 2016, 04:44:37 pm »
моля ви да промените настоящата система по която се провеждат битките на предизвикателство.сега е невъзможно да станеш първи.интересното е ,че първите трима по рейтинг не ги дава за противници.защо?това, че са реснали и в момента не са мн силни, е това е цената на рестарта, след време ще си заемат полагаемото място.в мен остава впечатлението, че някои позиции са запазени за определени играчи.не е нормално играчи 3к и 4к да с първи в класацията на пвп, поне половината от героите 6к в момента са по силни.не знам каква е философията на сегашната система, аз си мисля че тя трябва да отразява най силния за момента.след като класирането  е общо, нормално е да е герой 6к.

Аз пък да ти кажа въобще не ми харесва че съм се бъхтял 3 месеца за да стана пръв и извъднъж да ми се вземе титлата просто защото съм рестартирал. Мисля че сегашната система е добре и ще работи по-добре при повече играчи.

Неактивен helllfire

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 808
    • Профил
« Отговор #3 -: Февруари 17, 2016, 06:42:25 pm »
Не е задължително да е герой от 6-та кат., но не е нормално и да е от кат. 3 или 4. Друг е въпроса доколко е достойно да се атакуват противници с 20 нива надолу. Аз имах предложение да ограничат битките като +/- нива, а не като +/- 500 рейтинг.
Това е много по-логично и закономерно, въпреки че този си вариант ПвП-то не може да претендира каквато и да е преставителност.
Аз пък да ти кажа въобще не ми харесва че съм се бъхтял 3 месеца за да стана пръв и извъднъж да ми се вземе титлата просто защото съм рестартирал. Мисля че сегашната система е добре и ще работи по-добре при повече играчи.
А ти защо си мислиш, че си единственият положил усилия?

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #4 -: Февруари 17, 2016, 06:52:45 pm »
Явно съм положил най-големи усилия за да съм на първо място. Не ми се влиза в този безкраен спор....

Неактивен asnd

• Категория 4
    • Профил
« Отговор #5 -: Февруари 17, 2016, 11:17:30 pm »
Цитат
достойно? ми да поразсъждаваме.нека да видим кои герои са реснали и от кои гилдии.без съмнение, една се откроява.и какво излиза, че едни от най силните играчи в играта са концентрирани в една гилдия.ха сега ти ми кажи достойно ли е най-силните да  ползват най-хубавите бонуси от титли(по малко точки за битка, премиум и др), когато е ясно че в момента не ги заслужават?не е ли достойно повече играчи да опитат от тия сладости и да се зарибят? нужен ли е чадър над играчи дето са реснали? според мен не.това е цената на рестарта.и без това един рестарт дава мн голямо предимство пред този който не е реснал.между другото, мисля си, че ако една игра създаде условия, в които някой да е непобедим и винаги пръв, то това би било край за нея.между другото, сигурен съм, че на питх и компания не са им нужни бонуси за да бъдат измежду първите(първо място без бой не се дава:))

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #6 -: Февруари 17, 2016, 11:28:37 pm »
Ами...играли сме редовно. С каквото сме екипирани ние - екипирани са и всички останали. Просто сме си помагали и сме играли в екип. Съгласувано и методично. Бонусите от рестарт не са кой знае какви. Но като се натрупат повечко - ще станат какви :)
ДД

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #7 -: Февруари 17, 2016, 11:46:44 pm »
Аз ли нещо не разбирам...

Най-силните играчи не трябва да имат най-хубавите бонус ? Къде ти е логиката в това твърдение ? До колкото съм играл всякакъв вид игри, най-добрите винаги ползват най-добрите благинки. Как така не ги заслужавам ? Нима аз не съм играл когато и ти си играл и не съм си заслужил наградата? За какъв чадър говориш? Аз съм си заслужил точките когато и ти е можело. Как така играта става безмислена когато първия е силен ? Нали това е смисъла на игрите, да има един който да е пръв и всички да искат да го догонят и да го бият.

п.с. Питх и компания си имат име - PRAH

Неактивен helllfire

• Global Moderator
  • *
    • Профил
« Отговор #8 -: Февруари 18, 2016, 09:19:11 am »
Не помня в тази игра някога да е имало чадъри за играчи а аз я играя от много отдавна. Виж обаче ако говорим за екипировка - няма никакъв начин Дабадас да изпревари Питх и Аснд в класацията с този си герой. Е, явно има начим ама защо трябва да е така.
« Последна редакция: Февруари 18, 2016, 09:21:40 am от helllfire »

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #9 -: Февруари 18, 2016, 05:34:16 pm »
Не помня в тази игра някога да е имало чадъри за играчи а аз я играя от много отдавна. Виж обаче ако говорим за екипировка - няма никакъв начин Дабадас да изпревари Питх и Аснд в класацията с този си герой. Е, явно има начим ама защо трябва да е така.

Това второто хич не го разбрах, може ли да поясниш.

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #10 -: Февруари 22, 2016, 01:35:44 am »
Предлагам временно да бъде премахната титлата за първо място в класацията на ПВП. Последното й спечелване е много съмнително и е малко или много плод на недокладвани бъгове в битките. Моля Хаос да се намеси, защото герой bezmilost споделя една гилдия с него, а това вече си е сериозен конфликт на интереси. Ще се състезаваме, когато всичко е наред.
Благодаря за вниманието.
ДД

Неактивен helllfire

• Global Moderator
  • *
    • Профил
« Отговор #11 -: Февруари 22, 2016, 08:55:33 am »
Страшен си! Не можеш ли да оставиш и другите да се радват на своите успехи. Преди малко същият герой писа на масово, че е успял да стигне първо място, но сигурно пак ще го загуби защото рестартиралите герой вече били 50-то ниво и сигурно пак ще го спечелят. Не може ли човека да се порадва поне седмица...И какво общо има Хаос с това ,че го замесваш и него, не мога да разбера. Човекът просто фиктивно е в гилда - нито помага нито пречи, нито взема нещо нито оставя. Уж говориш, че разработчиците трябва да играят за да виждат реално какво става а сега какви ги говориш...
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 09:07:36 am от helllfire »

Неактивен asnd

• Категория 4
    • Профил
« Отговор #12 -: Февруари 22, 2016, 11:17:40 am »
Цитат
Предлагам временно да бъде премахната титлата за първо място в класацията на ПВП. Последното й спечелване е много съмнително и е малко или много плод на недокладвани бъгове в битките. Моля Хаос да се намеси, защото герой bezmilost споделя една гилдия с него, а това вече си е сериозен конфликт на интереси. Ще се състезаваме, когато всичко е наред.
Благодаря за вниманието.
това изказване не е мн почтено.не съм съм станал първи с помощта на хаос и с ползване на бъгове, а просто първите по рейтинг бяха рестартирали и нямаше съпротива.за това мисля, че не е нужно да си професор за да го видиш и разбереш.колкото до бъговете, то ти си един от големите ползватели.имам герой който беше и е, измежду първите 5 по рейтинг на пвп, а ти от 5к почна да го биеш, въпреки че бойната ти сила е в пъти по малка от неговата.предполагам че това се дължи на некоректно работещото умение -аура на възмездието.пробва и с безмилост, ама там номера не мина ;)

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #13 -: Февруари 22, 2016, 01:42:23 pm »
1. Аурата на възмездието я дъвчим от половин година. Тъй като нищо не е направено по въпроса - решаваме, че не е бъг. Най-малкото - дори не знаем как се очаква да работи. Наред с много други умения.
2. Ще се радвам, ако споделиш и ти така загадъчните умения на Bloodletter_Kane, които ти позволиха да вземеш титлата.
3. Бойната сила няма никакво отношение към силата на единично парти, тъй като се смята по конкретна формула.
4. Не мисля, че отношението ви към мен е правилно. Все пак предлагам титлата временно да бъде премахната, докато се изглади всичко по битките. След това ви желая искрено да успявате да ме пердашите, което не се съмнявам, че може и да стане.
5. Хаос го намесвам единствено, за да може битките да станат приоритет за разработване. Естествено, че не ви се меси на играта. Нали е бил и в моя гилдия няколко години :)
ДД

Неактивен krest

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2254
    • Профил
« Отговор #14 -: Февруари 22, 2016, 02:41:48 pm »
Teмата Взема грешна посока .