Автор Тема: Няколко въпроса относно титлите  (Прочетена 2569 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Skarlet

• Категория 6
  • Публикации: 1222
  • заблудена...
    • Профил
Няколко въпроса относно титлите
« -: Февруари 19, 2016, 10:11:49 pm »
Може ли малко разяснения относно това как точно се трупат точките за отделните титли? Няколко пъти препрочетох инфопедията, но освен това, че част от нещата са на английски, ми се събраха повече въпроси, отколкото отговори :(

1. Занаятчийските титли - къде, освен в таблицата с класирането мога да разбера колко занаятчийски точки имам.

2. Още повече, че самите занаятчийски титли са отделни за изработка на предмети, за събиране и обработка на ресурси. Има имперска такава, има и фракционна. Как се отчита това? Има ли значение на кое място не намирам когато майсторя или обработвам ресурси?

2. Титлите за репутация - как да разбера точно колко е репутацията ми към дадена фракция или пък провинция. Кметството ли ми е ориентир, тъй като в различните магазини често репутацията е различна? И какво всъщност представлява репутацията към империята - някакъв сбор, процент от нещо си или по някаква съвсем различна схема?
Някои си имат ум, други нямат... и това е
                                                 Мечо Пух

Неактивен Skarlet

• Категория 6
  • заблудена...
    • Профил
Re: Няколко въпроса относно титлите
« Отговор #1 -: Февруари 22, 2016, 10:56:24 am »
Глас в пустиня...

И къде са титлите на героя ми Cindarella?!?
Имам 2108 PvP рейтинг, но никаква титла по този повод - нито имперска, нито фракционна, нито за тези точки, нито за по-малко. До вчера поне бях някакъв сержант, нищо, че не даваше бонуси.
Бях и Имперски рицар, репутацията към Града на императорите си е все същата, но титла няма...

И още веднъж да попитам за занаятчийските титли и точки - как се отчитат, къде мога да видя колко са за изработка, колко за събиране и преработка на ресурси.

Щом сте разработили модул, с който се гордеете - нека поне има адекватна информация. Все пак играта предполага някаква стратегия и мисъл, а до момента цъкам само на принципа "проба - грешка"!!!
                                                 Мечо Пух

Неактивен Skarlet

• Категория 6
  • заблудена...
    • Профил
« Отговор #2 -: Февруари 22, 2016, 01:10:37 pm »
Продължавам монолога (по принуда е, не е отклонение  *freak* )

Направих две битки на арената и хоп, имам си титла... Пак съм Сержант на Харода. Ама защо?!?

Имперски пазител
Awarded to the Highest Ranked PVP Players with over 2000 PVP rating

Страж в Земята на Харода

Awarded to the Highest Ranking PVP Players in the Faction with over 1900 PVP rating

И много моля за някакъв отговор. Вместо да бачкам, пиша по форумите, за да има поне малък шанс някой да обърне внимание в работно време...

Мечо Пух

Неактивен LittleEvilTroll

• Game Tester
  • Публикации: 179
    • Профил
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2016, 05:17:31 pm »
1. Засега е само там се виждат сборните точки.

2. Няма значение къде играчът копае или изработва за тези титли. Само три играча могат да имат фракционната титла (по един за всяка фракция) и този от тях с най-много точки е и глобалния Имперски Grand Master Crafter.

3. В момента няма къде да се види репутацията на играча. Видимо е само колко е нужно, за да се мине в следващата категория.

4. Героят Cindarella вчера не е имал титла поради временно изключване на титлите от наша страна. След това отново е активирана.

5. И двете титли се дават на топ 60 играчите по PVP rating. За имперската титла се изисква малко повече PVP rating като праг за влизане в тази класация.

Неактивен Skarlet

• Категория 6
  • заблудена...
    • Профил
« Отговор #4 -: Февруари 23, 2016, 07:11:39 pm »
Благодаря за отговора, за разясненията на неяснотите и отледеното време!
                                                 Мечо Пух

Неактивен Skarlet

• Категория 6
  • заблудена...
    • Профил
« Отговор #5 -: Март 14, 2016, 11:33:43 am »

5. И двете титли се дават на топ 60 играчите по PVP rating. За имперската титла се изисква малко повече PVP rating като праг за влизане в тази класация.

Извинявам се, че отново повдигам темата, но или аз съм пълна блондинка (което се надявам да не е точно така) или нещо не съвсем както трябва. Вероятно някъде греша, но моля да ми обясните точно къде.

Героят Cindarella има 2073 PvP рейтинг и е на 50-то място в класацията (това е към 1 ч. снощи, сега е леко различно, но пак в рамките на 60-то място в класирането).

Защо в този случай не получава титлите Имперски пазител и Страж на земите на Харода? Кое условие не е изпълнено?

Мечо Пух

Неактивен LittleEvilTroll

• Game Tester
  • Публикации: 179
    • Профил
« Отговор #6 -: Март 14, 2016, 06:51:37 pm »
Не е изпълнено условието да имаш специализация, не сме и го писали, което е наш пропуск.
Ще се обсъди дали да премахнем условието или ако остане така, да го опишем и ще пиша отново.

Неактивен Skarlet

• Категория 6
  • заблудена...
    • Профил
« Отговор #7 -: Март 14, 2016, 07:01:41 pm »
Не намирам грам логика в изискването за специализация! Достатъчно трудно е да се състезава герой без специализация, с такъв, който вече има. Достатъчно трудно е въобще със сегашната система на избор на опоненти (само си помислете за герой 24-то ниво, например, с 4 наемника, срещу друг 25-то, но вече с 5). Няма да коментирам, че героят ми беше предизвикан от герой 60-то ниво... Не знам по какви критерии... Не е болка за умиране, но не е редно.

Ако решите да остане така - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде описано НЯКЪДЕ.
А участието в PvP става съвсем безсмислено преди 35-то ниво...

Апропо, след профилактиката героят Cindarella пак няма НИКАКВИ титли.
                                                 Мечо Пух