Смятам да бъда директна, който иска, нека ме съди, все тая!
Последните ви промени са един огромен провал!!!
Играла съм 1вата версия, почнах 2рата с надеждата да е по-добра и динамична, и да точно такава беше, до преди 1-2дена ...
Айде, че графиката ви забива от време на време, и дава грешки, се преживява, но с тези ва'ще промени, да дигаш левел е мисията невъзможна.
В момента съм 23ти левел, дигнах го малко преди промените. Преди за 2-3 дена яко игра ( с премиум съм ), дигах ниво, в момента от 2 дена седя на 1/4 от нивото .... Не знам къде било давало повече опит и не знам си какви си обяснения, но дори и да приемем, че е така, дигането на ниво изисква 4-5 пъти повече време и опит от преди. И това за 3та категория!!!
Както беше споменал някой по-горе, какво става в 6та??? Играем 1-2-3 месеца за едно ниво ли?
Е как да не ти се убие желанието? На мен вече ми го убихте, и усещам как много скоро е възможно да зарежа играта. Защото в момента влизам по навик, най-вече.
На фона и на мненията на другите играчи, мисля че тотално си избихте клиентелата, и желанието на хората да купуват диаманти, и като цяло да играят.
За сега това е от мен. Всичко добро ви желая!