Автор Тема: Рестартиране  (Прочетена 3633 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mupko

• Категория 1
  • *
  • Публикации: 40
    • Профил
Рестартиране
« -: Март 19, 2016, 06:23:29 pm »
Покрай новите промени за изчисляване на опита доста виждам думата "рестартиране", най-често употребена като "рестартиране на герой".

Какво е това рестартиране? Изглежда то е довело до тези промени.

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 506
    • Профил
Re: Рестартиране
« Отговор #1 -: Март 19, 2016, 06:29:41 pm »
Има приключение за рестарт, като се мине ти се дават някакви благинки (не кой знае какви първоначално), които натрупвайки се могат да направят герой рестартирал 3-4 пъти по-силен от нерестартирал такъв и то значително. Конкретрният проблем е, че опитвайки се да спрат това бързо рестартиране на няколко човека те дисбалансират цялата игра. Като последдици всички са недоволни, опит не се вдига, убиват си модул рестартиране и сигурно още 20 неща, за които не се сещам в момента.

Неактивен Mupko

• Категория 1
  • *
    • Профил
« Отговор #2 -: Март 19, 2016, 06:35:54 pm »
Хъх, сефте чувам приключение за рестарт. От Имперския град ли е? На какви изисквания трябва да отговаря героя (ниво ли, рейтинг ли, какво), за да получи това приключение?

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #3 -: Март 19, 2016, 06:39:43 pm »
60-то ниво е изискването. Получава се от имперският град :)

Неактивен Mupko

• Категория 1
  • *
    • Профил
« Отговор #4 -: Март 19, 2016, 06:45:39 pm »
Е добре, как може да твърдят, че някой може да стигне 60-то ниво за 2 дни или за 10 дни без диаманти? Как е възможно да стане това?

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #5 -: Март 19, 2016, 07:23:55 pm »
Тук вече не мога да ти помогна  :D От моя опит, отне ми месец и нещо до 51-во ниво  *tired*

Неактивен Mupko

• Категория 1
  • *
    • Профил
« Отговор #6 -: Март 19, 2016, 07:42:13 pm »
А аз играя от повече от 3 месеца и съм 48-мо. Явно не правя нещата както трябва, има ли гайдове или туториъли в интернет :)

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
« Отговор #7 -: Март 19, 2016, 07:50:09 pm »
От личен опит мога да кажа че ако нямаше промени и със малко повече старание от моя страна, е възможно да се рестартира с нормални условия за под 10 дни. Двата дни за които се говори е при абсолютно перфектни условия и похарчени доста пари за диаманти. Аз все пак смятам че промените които се направиха въобще няма да повилаят добре на играта. Утре ще имам малко повече време да опиша защо смятам така и ще дам конкретни примерни.

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #8 -: Март 19, 2016, 08:09:47 pm »
Според мен, за по-малко от месец не можеше да се рестартира. Нека не разглеждаме рестартирането само по себе си, а като последователно на предходно. Със сигурност се даваше предимство от платените опции и тогава можеше да се ускори доста (примерно 2 седмици). Но само, ако се закупува всеки ден енергия. Както и да е, времето ще покаже, че е по-вероятно играчите да изгубят интерес след промяната с опита. Така се обезсмисля бонус енергия от качване на ниво, гилдийна случка за енергиен бонус и т.н. Не знам какво сте планирали, но се случва да ядем доста бой по зоните, което е загуба на ползотворна енергия, злато и т.н.
ДД

Неактивен Mupko

• Категория 1
  • *
    • Профил
« Отговор #9 -: Март 22, 2016, 10:57:41 am »
След като по темите на форума никой не се опита да ми обясни как е възможно да се качи 60-то ниво за месец или по-малко, накрая попитах Dabadas с лично съобщение. Той ми отговори доста обстойно, но това, което за мен лично беше ново и най-важно, е това:

Важно е да се биеш със сам герой когато ти е възможно ако искаш да вдигаш бързо.

До днес си мислех, че героят получава еднакво количество опит независимо дали се сражава сам или с наемници. Очевидно (и вече тествано от мен) това не е така.

Това променя цялата идея и смисъл на играта за мен, тъй като се превръща от "Как да създадем добър отбор, който да се справя с предизвикателствата" в "Как да създадем герой, който single handed да коли наред" (Dabadas дори ми е писал кои към момента са най-добрите специализации за целта).

Честно казано съм разочарован, тъй като мислех, че играта е ориентирана към team effort, а не към един carry герой, но какво да се прави.

Неактивен sharga

• Категория 5
  • Публикации: 576
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #10 -: Март 22, 2016, 11:15:29 am »

Честно казано съм разочарован, тъй като мислех, че играта е ориентирана към team effort, а не към един carry герой, но какво да се прави.

Е те затова всички чакат замъците, защото там е една от възможностите за истински тийм плей, защити, нападения, уговорки за защита за нападения.
Все пак е хубаво да има освен гилдиите и замъците малко по социални задачки още от първите нива примерно след 12-то, независимо дали си в гилдия или не. Така хората ще могат да си говорят повече и да бият заедно примерно

Неактивен Drakuss

• Dark Lord
  • Trusted Member
  • *
  • Публикации: 311
    • Профил
« Отговор #11 -: Март 26, 2016, 08:39:39 am »
Сега забелязах нещо, което ме притеснява...  аз съм 47 ниво, до достигне на 48 ниво ми изисква 5 млн. опит?! Гледам други герои, които са 50-51 ниво и на тях им изисква 1 млн. опит до достигане на следващо ниво?!

Ядосал ли съм ви с нещо, че така си го изкарвате на мене?

Силно се надявам да е някакво объркване и бъг, че ако верно е така, то било още по-тегаво положението, отколкото си го представях!
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me!

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
« Отговор #12 -: Март 26, 2016, 08:44:55 am »
Това са герои които не са вдигали ниво след промените. След като се вдигне ниво се рефрешва новият нужет опит за следващото ниво.

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
    • Профил
« Отговор #13 -: Март 26, 2016, 09:38:46 am »
Моят герой 51ниво не е бил по зоните след въпросните промени. Считам го за излишно и се надявам да се вразумят и променят изискуемият опит.