Офф... не знам, така ми писна на мен, нито има тръпка в тая игра, нито ми се занимава. Едни направиха по рестарт-два, други се кривим като луди и не можем ниво да вдигнем, нещо тотално е сбъркано.
Тия изисквания за екипировката да е от съответния левел, тия щуротии с приключенията да ги приключиш до еди кое си ниско ниво, е сори ма кажете ми как ние, обикновените играчи , дето не наливаме пачки и се ОПИТВАМЕ да си гледаме кефа ще успеем да се справим. Дразнещо е, чак усещам яд в мене.. Като цяло, ИХ1 е в пъти по-добра игра, пак като цяло, трябва сериозно да се до оправи тази, защото съм сигурен, че не след дълго доста ще сме се махнали.
Кой знае колко пъти сте говорили за тия пусти диаманти, само на мене ли ми се струва скъпо 10 лева за 270 диаманта, като се има предвид, че те не стигат за нищо. Епа, 10 лева са 4-5-6 шоколадови яйчица за моя юнак, 10 лева са 10 кенчета бира за мене, сори ама аз губя тръпката от играта..
Нищо лично към никого, просто се надявам, че някога тази игра ще прилича поне малко на старата, ще е пълна с народ, ще е интересно, ще можем с едно смс-че да си пуснем ВИП-а и така. Да сте живи и здрави, другото не е важно