Здравейте,
@magic1 - Силата на гиганта - това, което се променя със следващото ниво, е броя рундове, в които умението ще се прилага.Ще бъде премахнат объркващия знак за проценти.
@всички останали - Спасение - това умение е едно от нещата, които ме вкарват в размисли.Не мога да потвърдя, защо точно е такова действието му, понеже е "наследство" от предишен дизайн.Съгласен съм, че има стратегическа функция при някои от композициите на дружината.Мистици с висок интелект няма да бъдат много(въобще) засегнати от Умението.
Проблема идва от това, че има реален шанс да свалиш Критичния на Ловците си, което си е доста стабилно орязване на Щетите в битка.Воините ще имат проблеми също, особено Яростните, които разчитат на това да убият противника си първи.Пазителите са си "танкчета" и не мисля, че ще ги афектира чак толкова, в смисъла на нанесени Щети.
Не мога да дам инфо, дали ще се променя или не.
Ще помисля за дизайн на 2 умения - едното намалява Критичния на противниците, другото увеличава този на Дружината.Така хем го има стратегическия елемент, хем може да се подготвиш адекватно с Уменията преди битка, в зависимост кого биеш