Автор Тема: класиране  (Прочетена 1607 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен asnd

• Категория 4
  • Публикации: 253
    • Профил
класиране
« -: Април 01, 2016, 05:41:20 pm »
по какви критерии се определя общото класиране? днес се чудех какво да правя и погледнах кои са първи в тази класация. на първо място е герой , който няма пвп рейтинг, занаятите са почти нула и опита не е много(55 ниво е). единственото което ми хрумва е, че е по репутация. ако е толкова решаваща тази репутация защо я няма като отделна класация? и другото което се питам, е ли репутацията най важния аспект в развитието на един герой? то малко странно е така, гледам го че е първи, а не ми е ясно защо.възможно ли е да не съм наясно с някакъв аспект от играта(и то важен)? ще съм ви благодарен да поясните.

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
Re: класиране
« Отговор #1 -: Април 01, 2016, 05:43:31 pm »
Тоя въпрос колко пъти съм го питал...

Това което аз виждам в момента е че първите 2-ма са тестови акаунти, а 3-тия е рестартирал герой. Надолу вече не знам как се формира класацията.

Неактивен asnd

• Категория 4
  • Публикации: 253
    • Профил
« Отговор #2 -: Април 01, 2016, 06:53:58 pm »
знам че  е питано на няколко пъти, но отговор не съм видял. не ми е ясна логиката на тази класация.има ли смисъл въобще от нея?по принцип едно класиране ти дава някаква насока как би трябвало да се развиваш, кое е добре да се прави и кое е важно. в тази, тези неща не ги виждам.

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #3 -: Април 01, 2016, 08:39:17 pm »
Отговорът е прост:
1. Класацията не работи.
2. Класирането почива на чудоумна логика.
ДД