Очакват ли се още промени по системата за придобиване на опит?
Защото определено не е добре положението, ама никак даже! Вярно, че завишихте малко получаването на опит, но това е крайно недостатъчно!
В момента съм 48 ниво, а до достигане на 49 ниво ми изисква има-няма 5.5 млн опит! Това са 20 дена нон-стоп млатене по зоните и само млатене! А ако реша да майсторя? Тогава периода се увеличава! Дори не ми се мисли какво би било да кажем примерно на 55 ниво?
Да не говорим, че въобще не е рентабилно в момента да се бие в многостепенни зони! Както знаем при 10-стъпкова многостепенна зона, опит получаваш само при завършването на последната битка 10/10, да ама опита, който дава е има-няма 25-30к опит! Това прави по 2.5-3к опит на битка! На ден по колко многостепенни можем да минаваме според вас при 300-360 енергия/ден? И то при положение, че многостепенната ни е по силите и не умираме при някои стъпки?
И какво според вас означава, че опита е по-висок при по-силни противници? Дефинирайте по-силни?! Нима очаквате герой категория 5 да млати най-силните зони категория 6 ли? Защото няма зона к5, която да дава по-високо от 8к опит! И то при положение, че се бием с цялото си парти разбира се, както и че тези 8к опит се получават при последните стъпки от дадената зона, в която бием!
А новите играчи? Мислите ли, че така бихте им задържали вниманието към играта?
Кажете още от сега ще го променяте ли сегашното положение на опита (и кога) или да се отказваме от играта? Нямам намерение да млатя с месеци за вдигане на едно ниво!