Нека и аз да отговоря на този въпрос, тъйката имам най-голяма вина за превъзходството на една определена гилдия
Формулата е следната: Намират си балък като мен, който да им осигурява абсолютно всички ресурси и то на килограм. Което изисква много време, но аз го имам в момента
И така, ресурсите са на лице
С диамантите е малко по сложно, но явно и те са в изобилие, къде от румънските, къде от одераторските, къде от стоката която се произвежда, все пак е доста сладко да си монополист! И въпреки това предполагам че се е наложило и доста парички да вкарат в играта, но нали това е целта
Защото майсторите са мързеливи и влизат един път на 2 дни, поради което всеки от тях харчи поне по 150 диаманта за ходове и мигновенни изработки за тези два дни. И би било странно ако не излязат поне няколко хубави предмета от тези 100-тина хода, нали
Но те не могат да чакат да си копая през 10 минути по един ход, с 30 акаунта, което всъщност е като 30 хода на куп само за 10 минути
Но не, 10 минути е прекалено много, а какво остава за 2 часа, докато изхарчиш всичките ходове един по един... Те искат всичко веднага и се харчат още тонове диаманти без това да е наистина необходимо, само и само да са на върха и да имат всичко и то веднага. И въпреки че всичко им идваше на готово, пак имаха претенции. И въпреки че аз им вършех всичката черна работа, за мен имаше само огризки... А моя майстор си чакаше чакаше всяка обработка по час и чак след седмица като се натрупат ходове, за времето което спя взема че направя и аз няколко мигновенни изработки и разбира се всичко отива пак при тях, каот съм глупав
И бях достатъчно глупав, да не заделя абсолютно нищо за черни дни, само с дрешките на гърба си останах... Но така е когато човек е честен, очаква същото и от другите... Та като им натрупах доста големи запаси и от ресурси, решиха че вече не съм им нужен и почнаха да си измислят разни проблеми, като това че не съм знаел достатъчно английски, заради това нямало добра комуникация и т.н. Накрая просто ме изгониха, когато решиха че вече не съм им нужен. Такаче внимавайте ако решите да ходите там, само ще ви използват... Не че не ми помогнаха много, но аз им помогнах повече!
Разбира се и те ще се оправят перфектно без мен и аз без тях, но не е това въпроса, въпроса е в грозната постъпка... както и да е... Поредната комплексарска история ми се струва, дори нямаха доблеста да ми кажат какъв е проблема, не че е имало такъв, просто един ден ми съобщиха че много го били обсъждали и така били решили, а на другия ден вече бяха забравили всичките си обещания...
Разбира се като се набара бъг се експлоатира максимално. А най-удобното е аз да съм с БАН по IP във форума, да не би да го докладвам преди това...
След това бъга се оправя... Стоманата примерно се промени, но те вече имаха и оръжейник и майстор на брони с 4 звезди и в 4-та категория. Освен това само 1-2 хиляди стоманени кулчета запас, та каквото не беше с желязо, като въпросната броня, те пак можеха да си го направят и си го направиха, а може и още да го правят
После и броните се оправят, но вече всички имат епични... А всички останали могат просто да гледат като гладни сирачета пред хранителен магазин... Не е много редно...
Разбира се Крум е напълно прав, че не може да не се допускат грешки, но нека се даде поне някаква възможност и на останлите да ги настигнем, нали?
Все пак сами казвате че е бета версия, не пречи да се пусне малко аванта, да си играем за удоволствие все пак. Аз в момента реално нямам за какво да си хабя рационално точките. А те примерно сигурно вече са изкупили всички рецепти, пак има поне една бъгава и се работи 5-та категория вече
Наистина ли е чак такъв голям проблем, да се пусне една провинция 4-та категория? Защо вместо това се пуснаха две 3-та?
Колкото до предложението за ровенето в хиляди файлове, аз бих го направил с удоволствие и то напълно безплатно
Така както се старая да докладвам всички бъгове, освен когато съм без достъп до форума, защото често на някой хора не им харесва прямотата ми!