Рецептите изискват прекалено много ресурси вече. Добре приемам го. Но оправете статистиките на старите рецепти. Рецептите научени преди няколко месеца и назад вадят много по-лоша продукция. На същите тези рецепти сега им напомпахте изискващите ресурси. Получава се следното. Решавам да правя тъмно синя рецепта(не знам от новите ли е, от старите ли е). Копам един цял ден с два героя и хубави инструменти да изкарам изискваните ресурси. В деня за изработка пускам рецептата с лилав интрумент спечелен след минаването на тежка поредица от задачи с бъгави босове и неработещи мои умения. Една от изработките става лилава две звезди. И тогава забелязвам, че въпросната изработка има щетите на обикновена лилава изработка и то 3 нива по-ниска, която съм изработил същия ден. Като щети почти равни, а като сума атрубути обикновената лилава имаше повече. Представете си какви думи излязаха от устата ми по Ваш адрес. Но после си казах, че може би съм изкарал лош късмет(нали уж стойностите на щети/броня трябва да варират). И тогава изработих 2 Жълти рецепти, за които бях сигурен, че са на поне 1 година. Резултата беше плачевен. Една от изработките стана 3 звезди и директно я претопих понеже имаше щетите на уръжие няоколко нива по-ниско със същата рядкост но без 3 звезди. Вече буквално се подигравате с нас. Какво да направя хилядите рецепти изучени в продължение на 2 години някъде. За някои от тях съм платил милиони за бройка. Дори не знам кои са от "новите" и кои от "старите". Как да си купя рецепта от аукциона, като не знам каква е? Как да продължа да майсторя? Как да минавам бъгавите приключения? Как да си направя лечител наемка 50 ниво примерно с недомисления инструмент за въртене на помощници? Как да играя? ИП2 е зключително интересно замислена браузерна игра, но изпълнението е на много лошо ниво. Извинявам се, ако съм обидил някой от екипа Ви. Но думите си не връщам. Надявам се да се размина само с няколко минуса към профила.