Krest, явно не си прочел първия ми пост. Аз докладвах за проблем, който има при едно от приключенията. Приключенията в тези зони започват след като героя стане 23 ниво. Така, че не е възможно един от бонусите да казва, че трябва да се приключи преди това. Още повече, че при мен и с двата героя, които са на това ниво е генериран този жълт чук, който дори да мина мисията, няма как да получа, защото иска нещо невъзможно, героя да е под 23 ниво. Друг е въпроса, че този чук според мен е награда от някое от другите приключения, не знам кое. Но останалите ми приключения изпълнени в срок в тази провинция бяха без бонус награди, Нямаше бонус награди изначално. И тъй като никой от тоя хубав екип не реагира, аз написах втори пост. А пък такива жълти чукове в магазина са по 150 диаманта средно, т.е ме лишава от 300 диаманта. А мисиите и оръжията и наемниците и как ще проведа битките са си мой проблем. И ще бъдат изпълнени рано или късно преди героите да станат 28 ниво. Суича за изключване на натрупване на опит работи, нали?