0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
С тези цени, дълго ще си ги имате тези епични предмети! А и като гледам как са облечени съюзниците ви по-добре ще е да си ги разпределите помежду си !
Мда,прихода е добър но когато е за сметка на съюзниците и най-вече за сметка на екипировката им едва ли си заслужава!!! Когато си лидер първо се мисли за тези които водиш след себе си и чак тогава за личната изгода!!!
И защо си мислиш че някой е копал.Двамата с ахил И всички диаманти за изработката се връщат с бонус(на маистора)Никой не копа че да му се дава нещо за сметка на нас..Какво очакваш да дам лилаво наметало за което съм дал 20 лева.А те да ми дадат усмивка и едно мерси ли?
Ами вземи си погледни екипировката на героя и се замисли защо си копал!?!?
Особено когато ползваш бъг след бъг и те правят насила монополист е лесно като се замисля..Така не за съюзниците , за цялата ИХ ще помисля..
..И пак ти казвам - съюзната политика си я бистри в твоя си съюз и ще е добре ако няма какво да кажеш друго по темата да се разходиш да оспамиш и другите..Със сигурност им липсват коментарите..
Мерси за повишението ама още не съм лидер , нямам и намерение да бъда..Нашия си е добър..