Автор Тема: наградите от прилюченията  (Прочетена 3231 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
  • Публикации: 278
    • Профил
наградите от прилюченията
« -: Юли 29, 2017, 10:43:21 am »
Трябва да направите нещо по въпроса с наградите.След 27 ниво наградите са отвратителни. Колани , овратителни пръстени , наметала , лоши 'бонус' награди.Да не говорим  колко зле са балансирани босовете в прерийното море. "Легендарните" прилюченията също са брутални. Месеци грайнт за 2 чука  и няколко ключа.Аз мога да си направя чук а всички знаем че кутийте не си струват . Да можеш да оториш епична рецепта но шанса да ти се падне добра е много малък а шанса да излезне нещо много добро от нея е 3-4 %.Повече прилючения по добри  награди ,това е моето предложение

Неактивен devniki

• Programmer
  • *
  • Публикации: 36
    • Профил
Re: наградите от прилюченията
« Отговор #1 -: Юли 29, 2017, 11:59:23 pm »
В плана през следващия месец са включени промени по баланса на предметите и наемниците, които е възможно да се паднат. И ако мога така да се изразя - ще се бъфят ;).

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
    • Профил
« Отговор #2 -: Юли 30, 2017, 09:33:36 am »
Това е добре,може да дадете бонус награда епичен наемник на някое приключение.  Какво ще кажета  пвп райтинга да е базиран на категория на на абсолютнa сила. Всяка категория да си има своя  пвп  класация или поне да немогат да те предизвикват играчи по висока категория от тебе
« Последна редакция: Юли 30, 2017, 09:51:03 am от vexalliaX »

Неактивен ccbb

• Категория 2
  • **
  • Публикации: 98
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #3 -: Юли 31, 2017, 10:52:27 am »
Според мен, вместо да бъфите предмети и наемници, оправете босовете и уменията. Голяма част от уменията не работят. Ако балансирате сега нещо, като оправите уменията, отново ще се развали баланса.

Неактивен Xaoc

• Administrator
  • *
  • Публикации: 470
    • Профил
« Отговор #4 -: Август 22, 2017, 01:26:16 pm »
Всички неща по-горе се движат що годе едновременно.. до няколко седмици ще видите. Много положителни промени.. в момента наградите, например, се бавят, защото си дописваме геймдизайн инструментите, с които ще могат да се правят яки уникални предмети.. (примерно занаятчийски чук с 1000% шанс...)

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
    • Профил
« Отговор #5 -: Август 22, 2017, 09:15:33 pm »
Радвам се че работите по въпроса . Имам само едно въпросче , ако имаш приет незавършен куест ще хванеш ли промените или не. Да знам  да ги завършвам или да чакам

Неактивен Xaoc

• Administrator
  • *
  • Публикации: 470
    • Профил
« Отговор #6 -: Август 23, 2017, 02:00:41 pm »
Ми ще се наложи да измислим да можете.. в най-лошия ще ви ги рестартираме..

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
    • Профил
« Отговор #7 -: Август 23, 2017, 03:01:57 pm »
Благодаря много. Нямам нищо против да ги рестартирате. Както прецените че е по добре

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2810
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #8 -: Август 23, 2017, 08:45:39 pm »
При рестартиране може и да не се взимат "големите" награди, ако има изискване за минимално ниво на героя, а той вече е по-високо при завършване на определена стъпка....
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
    • Профил
« Отговор #9 -: Август 23, 2017, 09:47:01 pm »
При рестартиране може и да не се взимат "големите" награди, ако има изискване за минимално ниво на героя, а той вече е по-високо при завършване на определена стъпка....
За сега съм в лимита на "големите " награди (ако се запази същия) . Просто нямам интерс да завършвам куестовете в този вит. Миналата категория взех много лоши пръстени наметала и лека броня. Всичко изхвърлих