С Хром. Не показва и при мен. Отварям нов таб, връщам се на ИХ и вече показва. Затварям къщата, отварям магазина и пак не показва. Отиван на другия таб, без значение какво съм отворил там, ИО, вибокса или нещо друго, връщам се на таба с ИХ и вече показва. Дано ви помогна с това, че наистина е адски досадно.
Има и друго което преди си работеше идеалка, сега е мъка. Опресняването. Когато отворя например раницата, първо ми зарежда старото изображение и след няколко секунди новото. пример: отворил съм къщата, оставил съм нещо в нея от раницата или съм хапнал рецепта или съм взел нещо от къщата, след това затворя и отворя магазин да кажем, ми показва раницата такава каквато е била преди последните действия, след няколко секунди опреснява и показва действителното и състояние. При банката е още по зле. Теглиш злато, отиваш да купиш нещо или искаш да продадеш от склада, докато не натиснеш F5, ти казва, няма достатъчно злато. Екстрите пък кой е он в зона, кой пристига в зона или града ги няма не помня вече от кога. И с писмата е така, ако не цъкнеш нещо си, не показва, че има ново.
Същата досада е и научаването на рецептите. Хапваш една, мисли, чуди се, пак мисли и накрая реши и ти каже че си я научил. Ако имаш да научаваш 10-20 рецепти, направо ти се отщява.
За битките си знаете, за тях няма какво да добавя
Тези проблеми може да ви се струват маловажни, но досадното чакане в една игра......
Хубаво е че правите нови неща, но вземете първо оправете старите проблеми, които с времето се натрупаха доста. В сегашното си състояние, играта по скоро е досада, отколкото забавление.