Автор Тема: Енергия  (Прочетена 3543 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
Енергия
« -: Септември 13, 2017, 08:26:40 am »
Защо се трупа 1 точка енергия на всеки 2 минути?
ДД

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
    • Профил
    • DDdaiku
Re: Енергия
« Отговор #1 -: Септември 14, 2017, 08:32:27 am »
Кога ще получа отговор? Ще скъсите ли времената наполовина за всичко останало? С кои глави точно я мислите тази игра? :)
ДД

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2810
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #2 -: Септември 14, 2017, 10:59:08 pm »
Но пък така леко по леко се осмисля ВИП-а....
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #3 -: Септември 14, 2017, 11:37:50 pm »
По абсолютно никакъв начин не се осмисля ВИП, независимо колко енергия може да складира. Осмисля се единствено харченето на диаманти за бързо копаене и майсторене.
ДД

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
  • Публикации: 278
    • Профил
« Отговор #4 -: Септември 15, 2017, 10:32:09 am »
Pith_New_Era ще обясниш ли защо не харесваш по бързото трупане на енергия. Така  се добиват повече ресурси , по бързо се качва майсторство и нива. Аз невиждам минуси

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #5 -: Септември 15, 2017, 03:11:27 pm »
Минусите са, ако човек няма диаманти за харчене. Когато нещо се трупа с по-голяма скорост, отколкото може да се изразходва, диамантите стават задължителни, ако не желаеш да губиш енергия. Това е накратко. А това беше и целта на екипа на играта с инфлацията на диамантите.
ДД

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #6 -: Септември 15, 2017, 03:15:40 pm »
Инструментите обаче са 300/300 и за бедни, и за богати. Може за богати да се направят 600/600 и респективното за майсторене. Тоест трябва някой да бъде улесняван все пак в тази игра, а не да се играе по часовник и без модификатор за редица дейности. Снощи например имах към 300 енерги и бам още 400 от храма. Стана близо 700. Ако бях с ВИП 10 - на сутринта щеше да е 1000. Ако съм избрал да не водя битки - познай как се харчат 1000 точки.
ДД

Неактивен Xaoc

• Administrator
  • *
  • Публикации: 470
    • Профил
« Отговор #7 -: Септември 17, 2017, 11:48:02 am »
Честно казано съм потресен как някой може да види минус в такава промяна.. Принципно ако увеличи използването на диаманти - супер, но по-скоро ще се случи нещо друго:

Напротив - повечето енергия дава шанс на хората, които не искат да дават диаманти да наваксват, като инвестират повече време (влизане по на често). Тези, които дават, обикновенно нямат това време и при тях всичко си остава същото - влизат вечер и или сутрин и набързо изхарчват енергията.

Явно лафа, че българите най-много ни е страх да не настинем и да се не минем е верен.. Замисли се какво казваш: преди имах по 300 енергия, ама всички имаха по толкова и съм щастлив.. Сега имам по 600 ама може да не успея да изхарча цялата, а други ще успеят и вече не съм щастлив.. Абсурдно е.

Неактивен Kosiger

• Категория 5
  • Публикации: 991
    • Профил
« Отговор #8 -: Септември 17, 2017, 12:01:43 pm »
на мен ми е добре така с повече енергия даже ми не стига а когато се оправят и бъговете за да се играе по гладко ще трябва още енергия

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #9 -: Септември 18, 2017, 04:48:42 pm »
Хаос, не си прав. Започни да играеш играта си. Не знам защо отказвате да ме четете и разбирате. Написал съм за скоростта на трупане и скоростта на използване. Не виждам какво неясно има. Тоест по-честото влизане не оправя почти никак нещата, а ако частично ги оправя - не се ползват модификаторите за крафт и копаене. За последните няколко дни съм прахосал над 1000 диаманта, само и само да не ми отива енергия на вятъра. Разбира се, ако на някого не му пука, че ще губи енергия - ситуацията е идеална. Ако намалите наполовина времето за копаене и крафт, както и да удвоите здравината на инструментите - тогава може да имате претенции, че сте направили нещо полезно за хората, които нямат възможност да купуват диаманти.

Поздрави,
Питх
ДД

Неактивен krest

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2254
    • Профил
« Отговор #10 -: Септември 18, 2017, 09:46:34 pm »
Хаос, не си прав. Започни да играеш играта си. Не знам защо отказвате да ме четете и разбирате. Написал съм за скоростта на трупане и скоростта на използване. Не виждам какво неясно има. Тоест по-честото влизане не оправя почти никак нещата, а ако частично ги оправя - не се ползват модификаторите за крафт и копаене. За последните няколко дни съм прахосал над 1000 диаманта, само и само да не ми отива енергия на вятъра. Разбира се, ако на някого не му пука, че ще губи енергия - ситуацията е идеална. Ако намалите наполовина времето за копаене и крафт, както и да удвоите здравината на инструментите - тогава може да имате претенции, че сте направили нещо полезно за хората, които нямат възможност да купуват диаманти.

Поздрави,
Питх
Pith  аз предложих за наградни инструменти здравина Х4 и Х5 .... пък ти само Х2.  ???  >>> само че то пък от своя страна е свързано със "залежите" които са заложени , но пък за преработка поне ще си зависи от играча.
Като цяло няма как да не се съгласиш че е по добре да имаш повече енергия когато влезеш да играеш отколкото да излизаш защото нямаш такава и няма какво да правиш .... това е май по-скоро идеята.

Неактивен GLADIATOR

• Категория 4
  • Публикации: 322
    • Профил
« Отговор #11 -: Септември 19, 2017, 05:46:24 pm »
Явно лафа, че българите най-много ни е страх да не настинем и да се не минем е верен..

Това беше излишно. Ако може да се въздържаме от неверни квалификации за българите
Колкото за енергията, аз още от самото начало казах, че е крайно недостатъчна. Сега поне е малко по добре
И друго искам пак да попитам. Кога ще се оптимизира играта, за да заработи поне така като работеше преди

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2810
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #12 -: Септември 19, 2017, 06:46:12 pm »
Това беше излишно. Ако може да се въздържаме от неверни квалификации за българите

Не е излишно, а много точно и на място...... Въпроса е, че не се оптимизираха другите неща изравнени с това време за трупане на енергия, например ВИП, все още имам лимит от 1200 енергия, а би трябвало да се вдигне поне на 2000, другото е това, което писа Ивайло за здравината на инструментите - тя също трябва да се нагласи така, че да отговаря на новите времена за енергията.

Като цяло съм твърдо ЗА за тази промяна за енергията, това, че някой не може да я усвои цялата, първо не е задължително да го прави, второ не е проблем на разработчиците.
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен krest

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2254
    • Профил
« Отговор #13 -: Септември 19, 2017, 09:08:18 pm »
Kaкто казах ще има инструменти наградни които ще имат не само добри показатели като шанс но и здравина която неколкократно ще надхвърля стадартните .
Вдигне ли се сега здравината ще се наложи вдигане и на залежите , но това  така или иначе ще стане с увеличаване на масовостта в играта, в момента в 90% случаите не мога да пусна 300 точки за копаене , а това  е в момента максимума на инструмента .
Това за копаене и преработка , а на жълтите приключения скоро ще забележите инструменти които достигат 6000% шанс  ....  :-X
да не издавам повече,   :-[  предстоят и се работи по хубави неща.

« Последна редакция: Септември 19, 2017, 09:12:03 pm от krest »