Накрая си дойдохме на дума.hinivik,ще ме прощаваш,ама "тарикати" може да говориш на "авечетата си",като и на твоите близки,НО не и когато говориш за harmfullfx и shadowsong.Изобщо никаква идея си нямаш колко "аз съм"майсторил във всички категории,за да говориш такива безпочвени глупости.Ако поне малко се доближаваше с твоето майсторство до моето,то сам би видял,че няма смисъл да продавам редки изработки на аукциона,защото златото си се трупа и от продажбите в магазина.Докато се правехте на безсмъртни по зоните,аз развивах занаята,аз с помощта на приятелите ми.Разказвахте наляво и надясно как нямало смисъл от занаята.Хубаво,но едва ли.Сега,когато видяхте колко сте изостанали,нас ни спират,за да може вие да ни настигнете.Но въпреки всичко,пак ние сме виновни.Тази ваша мания за величие ви изигра лоша шега и трябва ли сега ние да плащаме цената за това,защото, в интерес на истината, всички вие бяхте тук,когато ние дойдохме. Говориш за нещо,при положение ,че нямаш никаква идея за какво иде реч.Демонстрираш злоба , завист и колко добре можеш да плюеш по другите.Сякаш другите са длъжни да са виновни за това ,че IQ-то ти е близко до това на кактус.Е,аз с кактус няма да споря.
P.S Хубава вечер на всички и да си пиете редовно хапчетата.