и ако се спрат айтъмите от магазините рецептите по 200 диаманта ли ще ги пуснете на аукциона? не че сега няма прекупвачи-измекяри .....
Идеята на тази тема не беше такава. Вярно е,че съм събрал в момента 13 уникални рецепти, някои от които са пуснати за по 4-5 диаманта на пазара и пак не се купуват. Може би ще трябва да си ги продавам в магазините за по 75 злато?
Ако ти се виждат скъпи рецептите на пазара - ходи си ги вземи сам от мародерчетата...Голяма тръпка е...
Предполагам ти е хубаво като ти изкупя всичката храна от пазара с 400% надценка?
Идеята е съвсем друга, случвало ми се е да си купя от пазара кожена броня с + 8 точност за около 6-7 диаманта. Два дена по-късно я виждам същата в магазин за около 1500 злато... Въобще не ме притеснява,че едната е с 80 а другата с 36 здравина. 5 битки и ремонтирам всичко.
Според теб има ли смисъл да изработя пелерина с + 3 точност, рецептата за която съм купил за 15 диаманта, дал съм 500 злато за 5 средни кожи и 1 диамант за смарагд, с същата пелерина е в подобен магазин за около 600 злато.