От отдавна не бях писал тук и спрях да коментирам от момента в който се оряза занаята преди година и половина но някой да ми обяснява (Peasant-NewOne) как със 7 рестарта изработва оръжие с по слаби показатели от този дето има само 3 рестарта май е забравил как беше навремето, едни майсторихме други рестартираха, затова някой в майсторенето ни върнаха в първи клас т.е. от 120-180 ни върнаха на 100 вещина (нека се изкажат тези от Легиона те най много пострадаха тогава), докато вас дето рестартирахте не ви върнаха независимо че тогава минаването беше по лесно защото сега опита след всеки рестарт се увеличава с 1.2 докато навремето не беше така. Така че спри с мрънкането защото както нас ни върнаха в първи клас , така и вас трябваше да ви върнат назад. Непрекъснато мрънкаш щом някой е направил нещо по добро от теб или е по напред в занаята. Ако си спомняте тогава Pith_New_Era предложи всичко да се нулира и всички да почнем от НУЛАТА, затова ако тогава това беше направено нямаше да си със 7 рестарта и на това ниво на занаята. Направо ми писна от ДЖЕНДЪРИ и ДЖЕНДЪРСКИ изпълнение в тази игра. Всички се възползваме от бъговете, но най вече мрънкате и сте недоволни тези дето най-много сте се възползвали от тях, и ако някой ви следи и ви усети и направи това което вие сте правили с месеци оревавате целия форум. Ако някой иска да ми каже нещо лично на Iron man, поне ще мога без да се притеснявам да ви благословя както си трябва, не че не съм го правил.