Автор Тема: Потрес!  (Прочетена 1700 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ccbb

• Категория 2
  • **
  • Публикации: 98
    • Профил
    • Ел. поща
Потрес!
« -: Март 14, 2019, 04:32:32 pm »
Отдавна не бях гледал цялата битка. Днес се сборих с боса и какво да видя. Два стрелеца всеки с по 2  атакуващи заклинания(Покушение и Смътоносен удар). Единият стрелец използваше само покушение ,а другият само смътоносен удар. :). Стелеца ми с 2 хасти почна да бие заедно с мелетата. Мистика ми светлината така и не се реши да ползва лечение цели 16 рунда(толкова издържах да гледам). 2/3 от рундове не използва актино умение или заклинание. Аурата на възмездието източи мойта дружина при пускането й. Реших да си видя PvP архива на битките и играта заби. Исках да видя дружината си какви дрехи има... не можеше. Пародия!
 Само да кажа. Проверих дали са пуснати уменията.
« Последна редакция: Март 14, 2019, 04:36:56 pm от ccbb »

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
  • Публикации: 278
    • Профил
Re: Потрес!
« Отговор #1 -: Март 14, 2019, 05:17:42 pm »
Отдавна не бях гледал цялата битка. Днес се сборих с боса и какво да видя. Два стрелеца всеки с по 2  атакуващи заклинания(Покушение и Смътоносен удар). Единият стрелец използваше само покушение ,а другият само смътоносен удар. :). Стелеца ми с 2 хасти почна да бие заедно с мелетата. Мистика ми светлината така и не се реши да ползва лечение цели 16 рунда(толкова издържах да гледам). 2/3 от рундове не използва актино умение или заклинание. Аурата на възмездието източи мойта дружина при пускането й. Реших да си видя PvP архива на битките и играта заби. Исках да видя дружината си какви дрехи има... не можеше. Пародия!
 Само да кажа. Проверих дали са пуснати уменията.
Имам  всеки ден по една или две битки в който моето парти не атакува въобще. Битката продължава 50 рунда и завършва наравно. Имам много битки в който моето патри бие но битката продължава и въпреки че няма противници след 50 рунд  завършвам на равно. Много често не работи лекуване ,въртелешка и много други. Докладвах много от проблемите преди няколко седмици , нищо. Играта е изключително бъгната ,небалансирана и объркана.

Неактивен ccbb

• Категория 2
  • **
  • Публикации: 98
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #2 -: Март 15, 2019, 09:47:57 am »
Комедията продължава. Стрелец с лък с 1 блок, незнайно от къде, блокира атаката на боса. А боса има тонове сила. АХАХХАХАХАХАХ

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #3 -: Март 15, 2019, 02:19:37 pm »
Силата действа само до минимума от 25% шанс. Всичко под 25% не може да се редуцира. А иначе с каква честота се блокира е отделен въпрос :)
ДД

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
  • Публикации: 278
    • Профил
« Отговор #4 -: Март 19, 2019, 01:51:50 pm »
Днеска проведох няколко пвп битки  и отделих време да ги прегледам. Определено това е най- бъгавото пвп което съм виждал в която и да е игра. Имам чуството че екипа няма опит в баланса и развитието на пвп игри и просто слушат който мрънка най- много и правят необислени промени. Немога да си представя някой да даде пари за играта в този вид. Определено трябва да сложат големи ограничения на мистците. 1 мистик в парти и това е
              ПП: Днеска бот пусна съобщения за друга подобна игра по- добра от тази. Аз си викам е малко трудно ще направят  по лоша от тази :D :D :D Голям потенциал много лошо изпълнение. Незнам защо седиме тука :D :D :D
« Последна редакция: Март 19, 2019, 02:03:29 pm от vexalliaX »