Абе, айде стига своеволия, да ви **** нововъведенията, писна ми вече!!! Как пък всеки път когато едвам с 300 зора си оправя героя и намирате точно с какво да го нокаутирате. Цял месец ме размазват още на 4-5 битка в култа. Най-полсе снощи му хванах цаката и за пръв път стигнах 2 поредни пъти 10-та битка и хоп, дай да нулираме бонусите за хуманоидите...
Искам си 4-те звезди на обсолютно всички хуманоиди !!! Единстено при пиратите трябва да имам най-много една звезда, съгласен съм те да са на 0. Но всички останали хуманоиди, без никакво изключение съм убивал хиляди пъти !!! Ужасно несериозно е на герой 37-мо ниво, който се е бил само с хуманоиди от 30 до 37 да му бъдат на 0. И най важното е че сега отново ме размазват на 4-та битка, защото и без това беше с клизма. Прецакахте и отварите без никаква причина... Защо да не си ходя с 5 отвари за жизненост, следкато останалите и без това не работят, сега и бонусите, утре ако искате още ни орежете, то и сега няма къде да се бием, но защо пък да не е още по гадно... Не може ли да се насочат малко повече усилия към развитие на играта, например пускане на 4-та категория, а не към това как да направим по-трудна 3-та, за геройте от 4-та и 5-та, които за съжаление са принудени да играят в нея...
Това просто не е вярно:
Хуманоиди
Marouder 5 / 100
Heretic Archer 5 / 100
Heretic 3 / 100
Raider 4 / 100
И настоявам да бъде коригирано !!! По възможност веднага, защото имам 40 точки за действие и не съм си теглил допълнителните токущо за да умирам на 4-та битка !!!
И за да ви улесня максимално искам да добавя че всички герой над 20-25 ниво със сигурност имат 4 звезди на всички хуманоиди, а тук говорим за герой 33 и 37, ако обичате !