Да, аз специално съм си поиграл да вдигна 4 звезди на колкото се може повече оръжия и срещу колкото се може повече видове противници, утре ако искат и тях да изтрият, аз за какво съм си играл?! Може това да е просто една игра, но това е моя труд и най-много мразя да се подиграват с него по подобен начин! Длъжни са служебно да присъдят звезди според нивата и това е!
Не че няма да съм пак на 4 звезди на всички хуманоиди след 2 седмици, но поне да имаше пусната 4-та зона, няма да се връщам назад сега... И без това някой от нас са вече почти 5-та категория, а още бият в трета, ако искате да се върнем сега в първа да си оправим бандитите?! Това е абсурдно!!!
Сега поне 5 дни докато си вдигна 4-те звезди, това са 200 диаманта назад. А да не говорим за златото за допълнителна храна, която и с 4 звезди не стига, тъкмо се зарадвах на повечето колбички със здраве и хоп-троп, пак на метеното...
А след малко ще приложа пълна статистика за култа, само дано успея да я довърша преди да стана 37-мо че ми остават 10-20 битки. Интересно как съм успял да си запиша колко точно опит дават при всеки възможен вариант за 34, 35 и 36 ниво, ако нямам звездите, сигурно са ми се падали веки път различни, нали
Само за протокола, дори да ми са се падали всеки път различни, то минималния брой битки ще са 9х5=45 и там са х6, та станаха 270, а нещо не виждам по една звездичка навсякъде поне - и това само за 37-мо! Разбира се то не е станало така, но само за протокола това беше минималното. А сега според нея хуманоидите я дават 100 опит и то 6-тима, я не, нали така. Ми добре, така да е: само 36-37 е 126К опит x6/100 = 7560, т.е. много интересно дали имам 4 звезди при 7-8К убити хуманоиди от 4 вида, по горе-долу равен брой, аз ги виждам като че да съм убил по 2000 от вид, най-грубо казано. Та както казах и без да го смятам, гледай как точно съм си ги усетил, таман по 20 звезди на всеки трябва да имам и то само за 37-мо ниво, да не говорим преди това. Е извинете много, но не виждам какво има да се умува?! Според нивото и звездите, просто, ясно и лесно, нали? Сега остава само наистина да ни компенсират и то ако може още днес! Не след седмица, когато пак сме си ги вдигнали...