диамантите не са ми пипани съ6то и златотот и предметите са ми там само ресурса липсва и ходове
Е този вярно е бил много умен
Как ще вземе ресурса, пък няма да крадне и диамантите
А колкото до мерките които ще се вземат... Мен ми бяха откраднати 8 акаунта на куп и без да ги броя, само ресурса в тях беше на стойност над 100 лева, ако го обърна по минимална пазарна цена в диаманти, а тях в пари... Но "мениджърите на играта" решиха че предпочитат да толерират кражбите и не бяха взети абсолютно никакви мерки... Беше ми отказано каквото и да било съдействие за решаването на този проблем...
Дори крадеца беше по сговорлив от тях и ми върна няколко акаунта... Което не променя факта че съм 100 кинта назад, отделно че ми развали цялата стратегия и ми скапа развитието на бижутера, защото открадна близо 1000 необработени камъка, само 1-2 дни преди да започне дълго планираната им обработка... Едномесечен труд на 8 героя или 8 месечен труд на един, всеки ден по 24 хода...
И това без да смятам развитието на геройте и диамантите за премиуми и т.н. Само откраднатото е на стойност минимум 1000 диаманта, но явно не му пука на никой... И за пореден път ми се налага да съжалявам че никога не бих откраднал, освен разбира се ако не разбера кой е крадеца, от него 100% ще открадна, макар че той едва ли има толкова че да сме квит...