Общ брой гласове: 44
Гласуването приключено: Октомври 03, 2009, 02:12:15 pm
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Не съм те питал от къде имаш димантите това си лично твоя работа питам от къде идва цялата тая руда и кюлчета преди да стигне до теб. Много ясно от къде от мултитата за да може вие само да се развивате. Иначе може за 1 ден само рудара за 40 кюлчета да изкупаеш какво остава да ги обработиш. Така че айде да спреме с темата с мултитата че почна крадеца да вика дръжте крадеца и да се върнем на темата с комисионните.
Не съм те питал от къде имаш димантите това си лично твоя работа питам от къде идва цялата тая руда и кюлчета преди да стигне до теб. Много ясно от къде от мултитата за да може вие само да се развивате. Иначе може за 1 ден само рудата за 40 кюлчета да изкопаеш какво остава да ги обработиш. Така че айде да спреме с темата с мултитата че почна крадеца да вика дръжте крадеца и да се върнем на темата с комисионните.
Всъщност може само с диаманти да изработи всичко просто праща на експедиция и дава да я завърши веднага. после си копува точки действие и пак и така до безкрай
Нали затова има гилдия,кой да обработи кюлчета да изкопа да направи..Митака толкова е вложил диаманти,че на сън неможе ги видите толкова ...И на скоро си направи 2 акаунт....
пак превръщате темата в арена на лични нападкитака до никъде няма да се стигне100% съм сигурна, че никой от екипа няма да седне да чете всичките глупости, така че само си чешем езиците...
Айде стига за днес утре пак ще се дърпаме добре че само купувам а не продавам на аукциона така че на мене ми е все едно и диаманти и злато си имам и чакам само 4-та категория догодина